18. huhtikuuta 2018

Sitä, tätä ja tuota

RG7A7430-5
Heissan, täällä taas!

Blogille ei näköjään meinaa millään irrota aikaa ja pakko myöntää, että olen kyllä miettinyt, että mitä sille oikein tekisin. Blogille siis. Instassa sen sijaan jaan kuvia lähes päivittäin, joten sinne kannattaa suunnata, jos haluaa vähän tiuhempaa päivitystä meidän puuhiin. Blogi yksinkertaisesti vie todella paljon aikaa ja olen jotenkin kummallisesti onnistunut laittamaan aikaani aika moneen muuhun juttuun. En kuitenkaan ajanpuutteesta huolimatta ajatellut lopettaa blogia, kun tänne on ihan eri tavalla mahdollista kirjoittaa suurempia kokonaisuuksia, esim. remontista.

Viimeksi kirjoittelin mitä kaikkea voisi puuhailla niin sisällä, kuin ulkonakin ja mehän todella ollaan puuhailtu. Lumet ovat jo kokonaan sulaneet ja olemme yrittäneet saada nurkkia siistittyä. Studiossa on sen remontin jälkeen ollut muutamia pikkujuttuja vielä vaiheessa ja ne ollaan saatu jo osaksi vedettyä listalta yli. Jatkoimme myös "julkisen" eteisemme remonttia. Peitimme kaksi vuosikymmeniä sitten tehtyä oviaukkoa ja eteinen on huomattavasti yhtenäisempi. Vielä tarvitaan paljon maalia mutta en kyllä malttaisi millään odottaa, että saadaan eteinen valmiiksi ja voin laittaa tänne nähtäväksi kuvia ennen ja jälkeen pintaremontin.

Eteisen pintarempan jatkaminen on tarkoittanut käytännössä myös muutoksia meidän makuuhuoneessa. Eteisestä nimittäin tuli kaksi ovea makkariin (entiseen opettajanhuoneeseen ja alkuperäiseen opettajan makuuhuoneeseen) ja nyt, kun ne peitettiin, niin saimme ovien tilalle kokonaisen seinän! Ajatuksena on ollut, että tiloille tehtäisiin aina yksi kerrallaan perusteellinen remontti aina alapohjasta katon paneeliin asti mutta ollaan ehkä tajuttu, etten minä tule kestämään todennäköisesti vuosia niin, ettei omassa kodissamme ole yhtään siistiä tilaa. Ollaan siis suunniteltu makuuhuoneen pinkopahvittamista ja tapetoimista. Voisin alkaa vaikka tältä istumalta tuohon hommaan, jos ei olisi listalla useampi juttu ennen sitä!


Sitten muutama kuva viimeisen kuukauden ajalta ja viimeisenä tunnelmakuva makuuhuoneesta, suunnitelmana on tehdä huoneesta hyvin tummasävyinen. Täytyykin muuten muistaa ottaa makkarista laajat kuvat vielä ennen hommaan ryhtymistä, niin muistaa sitten mistä lähdettiin!

Kiitos, kun luette <3 Palataan <3
RG7A7636

RG7A7936

RG7A8028-4

RG7A8031-2

RG7A8047

RG7A8061

RG7A8217-2

9 kommenttia:

 1. Voi miten paljon voimavaroja päivään sainkaan näistä upeista ja tunnelmallisista kuvistasi työmatkallani.♡ Tsemppiä sinne teille remppajaksamiseen!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, toivottavasti päiväsi oli mukava <3 Iloa ja aurinkoa kevääseesi!

   Poista
 2. Voi olla että olen ihan hakoteillä, mutta musta blogien aika on vähän ohi. Voi toki johtua siitä, että ite en enää jaksa oikeen seurata mitään blogia :D Mutta siis on ihan ookoo myös lopettaa ja siirtyä muihin kanaviin - tai vaan laittaa blogi tauolle (sieltä ei myöskään tarvii ikinä palata, jos ei halua :D ) Ymmärrän toki, että jos on paljon blogissa seuraajia, niin lopettaminen/taukoilu ei ole niin helppoa, mutta pääpointti on: hengitä sisään uutta, uloshengityksellä kaikki vanha ja tarpeensatäyttänyt pois.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa Fane, monet muut kanavat ovat ajaneet blogien ohi. Mutta, kun mikään niistä ei ainakaan itselleni korvaa blogia. Ja tykkään kirjoittaa. Tähän ei vaan yksinkertaisesti riitä aikaa kuten ennen, joten pitää vaan hyväksyä, että postauksia kertyy todella harvakseltaan. Ehkä kuitenkin joskus vielä aikaa on enemmän...toivottavasti :)

   Poista
 3. Älä lopeta bloggaamista kokonaan, sillä blogisi on kaunis, herkkä ja kutsuu palaamaan luokseen. Bloggaa silloin kun aikaa on ja siltä tuntuu, täällä odotellaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo-Riitta <3 En meinaa lopettaa kokonaan, täytyy vain hyväksyä se tosiasia, ettei aika riitä tälle harrastukselle kuten ennen. Näyttäisi siltä, että postaustahti tulee olemaan jonkin aikaa todella harva.

   Poista
 4. Mieluusti silloin tällöin lukisin kuulumisianne, mutta tärkeintä on kuunnella omia tuntojasi blogin suhteen. Ikävöiden, Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieluusti kirjoittaisin tänne enemmän kuulumisia mutta aika ei tahdo millään riittää. Ehkä joskus vielä ennätän tänne enemmän :)

   Poista