13. lokakuuta 2012

Lisää inspiraatiota


Kerroin teille syyskuussa, että olen lähdössä mukaan uuteen Inspiration-blogipalveluun. Nyt voin kertoa siitä hiukan lisää, eli Indiedays uudistuu lokakuun aikana ja uudesta Indiedays Inspiration-palvelusta löytyy aikaisempien kauneus- ja muotiteemojen lisäksi myös lifestyle-, sisustus- ja ruokainspiraatiota. Inspiration sisältää 300 blogia, joiden uusimmat postaukset näkyvät sivustolla.

Olen jo jonkin aikaa päässyt tutustumaan sivustoon ja blogeihin testiversion kautta ja voin sanoa, että blogeja löytyy niin laidasta laitaan, että varmasti jokainen löytää itselleen sieltä uusia mielenkiintoisia blogituttavuuksia! Sivustolta voit seurata blogeja kategorioittain, omani löytyvät tietysti lifestyle- ja sisustuskategorian alta. Aamu omenatarhassa-blogi pysyy edelleen omassa osoitteessaan mutta sitä voi lisäksi seurata Inspiration sivujen kautta. Siellä se näyttää tältä! Aika makee juttu mun mielestä :)Inspiration-sivusto on vielä kehitteillä mutta, jos joku haluaa päästä kurkkimaan uusia blogituttavuuksia jo ennen sivuston kjulkistamista, voi klikata itsensä tänne.

Superinspiroivaa viikonlopun jatkoa jokaiselle täällä piipahtavalle :)


6 kommenttia:

 1. Vau, onnea! Hieno juttu :)) Toivottavasti saat itekin jotain kivaa extraa tuosta hyvästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia :) Olen tästä tosi innoissani ja innolla odotan mitä tällaisessa mukana oleminen tuo tullessaan!

   Poista
 2. Onnittelut, vaikuttaapa tyylikkäältä palvelulta, jotai tuollaista olenkin kaipaillut blogien seuraamiseen.

  Terv. Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista Kati! Blogien seuraaminen ja uusien bongaaminen on tosiaan aika helppoa eri kategorioiden mukaan :)

   Poista
 3. Voi kuinka hauskaa, olet mukana Kristan kurssilla sekä Inspirationissakin, aivan kuten minäkin. Olen todella innoissani molemmista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myös hirmu innoissani molemmista! Kiva, että säkin olet molemmissa mukana :) En malttaisi millään odottaa Kristan kurssin alkamista!

   Poista