14. kesäkuuta 2013

Minilomalla

Muutama hetki kukkapenkissä (mieluiten joka päivä), niin tämä äiti pysyy tyytyväisenä! Kuin minilomalla kävisi :)

Monta päivää on taas kulunut pihalla touhuten, eilenkin taas useampi tunti. Ensin isomman kerhoilun aikana, kun pienempi nukkui ja iltapäivällä isompi innostui leikkimään rikkaruohokasassa, jota sain ahkeroida suuremmaksi :) 

Onneksi tänään sataa, niin saadaan valmisteltua sunnuntaisia ristiäisiä sisällä!

Ristiäisten jälkeen on ehkä pakko minilomailla vähän lisää ja käydä ostamassa puutarhamyymälästä hiukan taimia! Ihan vanhojen perennapenkkien täytteeksi vain ;)

Kurjenpolvet ovat pääosassa saunan edustalla olevassa perennapenkissä, jonka perustin viime kesänä karviaispensaan ja yhden omenapuun väliin. Sopivat hyvin tällaiseen rönsyilevään puutarhaan, jossa kaikki on vähän heikun keikun :D

Kommentteihin vastaaminen laahaa nyt pahasti perässä mutta lupaan vastata ihan jokaiseen tuota pikaa :)

Kaunista viikonloppua teille!

14 kommenttia:

 1. Ihanan herkkiä kurjenpolvia puutarhassasi. Ja aikamoista vilskettä ja vipinää =) Jaksamisia ristiäisvalmistelujen kanssa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jori, aikamoista vipinää ja vilskettä nuo loppuvalmistelut aiheuttivatkin! Tänään, kun juhlat on ohi, ollaan vaan laiskoteltu;)

   Poista
 2. Kaikkein parasta on, kun sen loman voi löytää itselleen noinkin läheltä. Itse odotan aurinkoa viikonloppulomalleni terassille, sille omalle :) Ja aurinkoa toivon myös ristiäisiinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on Saga, ihan tässä lähellä ne parhaat lomat :) Meillä ei paistanut juhlan aikana, vaan satoi taivaan täydeltä. Toivottavasti sun viikonloppuloma oli onnistunut :)

   Poista
 3. Ihania, ihania kurjenpolvia, suosikkikasvejani. Itsekin kuvailin niitä omalla pihalla toissapäivänä. Onnea ja aurinkoa ristiäisvalmisteluihinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matleena! Mäkin tykkään kurjenpolvista kovasti, niitä pitäisikin saada hiukan lisää :)

   Poista
 4. Leppoisaa ristiäisviikonloppua!

  Masennuin tänään, kun yritin keksiä jotain hauskaa puutarhamyymälästä ostettavaa, ja sitten jokin järjen ääni torppasi minut. Olisin halunnut ison piharuukun, mutta järjen ääni kertoi, että kellarissa on varmaan kolme erilaista isoa ulkoruukkua vielä vanhaltaan... että ei muuta kuin sieltä hakemaan. Sitten fundeerasin, että josko jonkin kukan edes ostaisin. Vaan niin katkesi sekin suunnitelma heti alkuunsa. Itse kasvatettuja samettikukkia, nukenkauluksia, pelakuita ja verenpisaroita sekä mukulabegonioita vanuu pitkin pihaa vielä kasvatuspurkeissaan. _Nekin ensin pitäisi johonkin kaivaa lopullisille paikoilleen.

  Kurjenpolvet kukkivat minullakin pihassa. Parhaillaan kukassa ovat nyppykurjenpolvi ja tummakurjenpolvi. Ja tietysti luonnon omaa kantaa olevat kukkivat myös, en raaski repiä niitä pois, vaikka monen mielestä ne ovatkin suurinpiirtein rikkaruohoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Eila, sun olisi pitänyt jättää osa järjestä kotiin puutarhamyymälään lähtiessä :) Mutta ymmärrän, olisin itse ehkä toiminut samoin ja masentunut myös ;)

   Poista
 5. Kauniita kukkakuvia!
  Mukavaa ristiäivpäivää♥

  VastaaPoista
 6. Aaaaah kiitos ihanista kuvista taas.
  Kaunista kastejuhlaa!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana blogi sinulla! Oli kiva löytää tänne.:)

  VastaaPoista