3. heinäkuuta 2013

Edustuspenkin pionit

Kiinanpioni "Sarah Bernhardt".

Valkoinen kerrottu kiinanpioni.

Kiinanpioni "Jadwiga".

Kolme ensimmäistä ovat edustuspenkin uusimmat tulokkaat, kukkivat nyt ensimmäistä kertaa <3 Tämä pioni on edustuspenkin vanhin ja on kukkinut joka kesä (kuva on muuten kahden vuoden takaa. Miten on mahdollista, etten löytänyt uudempaa!). 

Ja tässä se tapaus, jonka luulin kukkivan nyt ensimmäistä kertaa. Mutta nyt, kun näin sen kukan, niin muistan nähneeni tällaisen myös ensimmäisenä kesänä, jolloin penkki oli vielä vuohenputkien vallassa! Luulin hävittäneeni sen penkin kunnostuksen yhteydessä mutta onneksi se olikin hiukan toisessa paikkaa, kuin muistelin :)

Pionipuskat ovat vielä hiukan pieniä (vanhoja lukuun ottamatta) mutta olen tosi tyytyväinen, että kaikki kukkivat. Vielä muutama pioni tuohon penkkiin mahtuisi, ei kai niitä voi koskaan olla liikaa :)

16 kommenttia:

 1. Pionit on vaan niin ihania! Kauniita kuvia!Meillä pionit on jo melkein kukkineet, muutama mukka enää kukassa eikä uusia näkynyt, tänä kesänä kukkivat jo tosi aikaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaisin kyllä kukkivat tänä vuonna mutta meillä kävi niin hyvä tuuri ilmojen kanssa, ettei sade piiskannut kukkia lakoon, vaan pioninautinto kesti mukavan pitkään :)

   Poista
 2. Tosi kauniita pioneja, kesän lempikukka ehdottomasti!

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi! Juuri sellainen mitä olen etsinyt, mutten ole ennen löytänyt.
  Sait uuden lukijan :)

  Johanna

  VastaaPoista
 4. Pioneita ei voi ikinä olla liikaa!! :) Odotan malttamattomana, että omat uudet hankinnat olisivat niin isoja, että kukkisivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voikaan olla, samaa mieltä :) Nopsaa sun pionit kukkii, kun hoidat niitä niin viimeisen päälle!

   Poista
 5. Pionit on kyllä nättejä! Pari vuotta menee varmaan vielä itellä ennen kuin kukkivat. Tämän pihapiirin vanhoissa penkeissä niitä kun ei ole ennestään, vuohenjuurta kylläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä niin ihania, että kyllä niitä pari vuotta jaksaa odotellakin :) Se odotus palkitaan!

   Poista
 6. Ei voi olla liikaa, missään nimessä! :-) En malttaisi odottaa että noista minun nuorista pioneista valkoinen kukkisi ekan kerran. Se teki tänä vuonna jo lupaavan näköisen nupun, joka ei kuitenkaan jaksanut aueta... Aika paljon vaatiin odottelua tämä puuha :-D No, ensi vuonna on neljäs kesä noille pioneille, ehkä se sitten jo jaksaa aueta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi itku sitä nuppua! Ensi kesänä sitten sitäkin useamman kukan kera :)

   Poista
 7. Ihania! <3 Pionit ovat ykköskukkia! Ja kaiken lisäksi kauniit värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ihania <3 Kauniita olisi niin montaa erilaista, että pitäisi perustaa aika monta pionipenkkiä saadakseen ne kaikki :)

   Poista