19. tammikuuta 2014

Arvoja ja alekoodi

Muistatte ehkä blogin joulukalenterista nämä Nousevan Myrskyn korut!? Ajattelin kertoa teille vähän lisää niistä ja yrityksestä niiden takana. Ja hei, on mulla teille alekoodikin tuolla postauksen lopussa! :)

Yrityksen takana on Liisa Tuimala, jonka suunnittelemat korut ovat yksinkertaisia, puhuttelevia ja niissä on samaan aikaan läsnä pauhaava myrsky ja tyyni hiljaisuus.

Mulle Nouseva Myrsky kolahtaa erityisesti yrityksen eettisten arvojen vuoksi. Pidän ideasta kierrätetyistä materiaaleista ja ympäristöä kunnioittavista valmistustavoista. Ja tietysti myös korujen esteettisyys puhuttelee. Ja nuo eettiset arvot tekevät koruista vielä entistä kauniimpia <3 

Kuvissa olevat Laho koivu-korut on valmistettu kierrätyskumista, josta valtaosa tulee kumia ja renkaita kierrättäviltä tahoilta sekä yrityksiltä, joiden tuotannossa muodostuu hukkapaloja. Mutta myös asiakkaat lähettävät Liisalle mm. hajonneita pyöränkumeja korujen valmistukseen!

Liisa tarjoaa lukijoilleni 20% alennuksen Nousevan Myrskyn koruista koodilla "Omenatarha". Koodi on voimassa ensi viikon sunnuntaihin 26.1.2014 asti. Kannattaa käydä nyt siis klikkailemassa omat lempparit alen kanssa ja katsastaa samalla uudet tuotteet! Verkkokauppaan pääset tästä (klik).

Blogiyhteistyö. Korut on saatu blogin kautta.

Kaunista sunnuntain jatkoa Omenatarhasta! :)

12 kommenttia:

 1. Kiitos Anna lumoavista kuvista jälleen....sinisyys heijastaa vuodenaikaani & tunnelmaa sunnuntaissani. <3

  Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi, että näet kuviini pintaa syvemmälle <3

   Poista
 2. Kiitos alekoodista! Mielelläni tuen tällaista yritystä, joten korvikset tilasin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisalle koodista ja sinulle Riksu tilaamisesta! Itse myös mielelläni tuen tällaista yritystä ja pitää itsekin vielä laittaa tilaus menemään! :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Mukavaa alkavaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos koodista. Tykkäilen todella tuotteista! Ja tosi Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna :) Mä tykkään tuotteista kanssa tositosi paljon!

   Poista
 5. Todella kauniita koruja ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Mun mielestä myös korut aivan mielettömän upeita :)

   Poista