29. tammikuuta 2014

Urhea Merida

Isosisko sai Merida-elokuvan joululahjaksi ja innostui siitä niin, että jo joulupäivänä äiti sai laittaa automaticin laulamaan, kun mekko oli saatava aika nopealla aikataululla. Eihän se ole ihan samanlainen, kuin Meridalla itsellään mutta muuta Meridamaista kangasta ei ollut omissa kangasvarastoissa, joten tämä sai kelvata.
Merida tarvitsi myös miekan, jonka toteutuksesta vastasi isi. Isukilla olikin aika hyvin hallussa nämä miekkajutut ja miekka askarreltiin muutamasta tyhjästä talouspaperirullasta ja ilmastointiteipistä. Miekan kruunaa vielä kahvaan kiedottu trikoovyö, joka on lainattu äitin Lumoan-tunikasta :D

Merida-leikkeihin on päässyt koko perhe. Ollaan juostu ympyrää akselilla olohuone-keittiö-välihuone, siis ratsujen kyydissä tietysti ;) Pikkusiskokin on päässyt leikkeihin mukaan äitin tai isin sylissä laukaten ja "ampunut nuolia" vauhdissa :D

Ai että, kun meillä on ollut menoa. Mielikuvitus on laukannut meidän lisäksi, ei aina tarvita ihan oikeita leikkimiekkoja ja Meridamekkoja :)

Vauhdikasta viikon jatkoa!

20 kommenttia:

 1. Neitihän on ihan ilmetty Merida :)! Upean puvun loihdit neiti Urhealle ja onpas isukki tekaissut aidon näköisen miekan! Paljon parempia tämmöiset roolivaatteet kuin ne kaupasta ostetut <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin ihan, kuin Merida :) Mieti tyttö nukkui sellaiset hiuspatukat päässä, että sai kiharat :D Itse en viitsisi, sen verran epämukavat ovat! Hyvin on nämä roolivaatteet riittäneet <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksia, tyttö on ainakin tyytyväinen :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No on ollut hauskaa! Isosisko juoksee niin nopeaan, että ohittaa meidät muut kerran joka kierroksella ja pikkusisko alkaa nauramaan sylissä jo, kun kuulee siskon lähestyvän :D On ollut kyllä hauskat leikit, täytyy vielä kehitellä Meridalle maja, niin saan hetkeksi tytön pysymään paikallaankin :)

   Poista
 4. Ihana asu söpöllä tytöllä. Ja tuo miekka. Tiedän yhden pikkupojan joka haluaa tuollaisen. Tuollaisen voisi osata tehdä, joten kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga :) Miekka on mun mielestä myös hurjan hieno! Itse en olisi osannut tuollaista tehdä noin vain, paitsi nyt ehkä mallista ;) Onneksi isi otti miekan kohdalla ohjat itselleen.

   Poista
 5. Upeat kuvat ja niin suloinen soturi!!

  VastaaPoista
 6. Mä niin rakastan tätä postausta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta, olet ihana <3 Saa nähdä vieläkö Merida on IN, kun seuraavaksi tulet käymään :)

   Poista
 7. Ihan mahtava - huippu huippu, miekka ja kaikki!!!!

  Ihana prinsessa siellä!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pieni Lintu <3 Eikö ole ihan mahtavaa, miten pienestä voi saada niin kivan leikin aikaan :)

   Poista
 8. Voi juku, miten ihana ja urhea Merida. :)

  VastaaPoista
 9. Ihana tyttö, ihana mekko ja hieno miekka, hyvä te!

  VastaaPoista
 10. Hymyilyttämään pistävät tällaiset aktiviteetit. Aivan mahtava asu ja hieno miekka, mutta parasta on tytön tyytyväinen hymy :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti hymyilyttää täälläkin nämä aktiviteetit ja ihanaa, että päästiin kaikki kivaan leikkiin mukaan :)

   Poista