11. lokakuuta 2015

Loppuviikon juttuja ja hiukan asiaakin

IMG_9069
Onpa ollut mielenkiintoinen loppuviikko! Olikos se keskiviikko, kun pidin vapaapäivän nerokkaan ideani saattelemana!? Torstaina kuvattiin yhdet kivat kuvat täällä meillä kotona ja perjantai ja lauantai vierähtivät koulun penkillä. Tänään on ollut aika hyvä energia päällä. Mies on tehnyt olutta pihasaunan pienpanimossa, jotain katajalla maustettua, jos en ihan väärin kuunnellut. Me tytöt ollaan ulkoiltu ja tehty pitsaa leivinuunissa. Kaikenlaista pikkuista kivaa askaretta...jotenkin tosi rentouttava päivä, fiiliksen mukaan menemistä.

Ensi viikollakin on paljon kivaa tiedossa. Huomenna mun on tarkoitus julkaista yksi yhteistyöpostaus ja ajattelin pohjustaa sitä vähän jo tänään. Tässä blogissa ei juurikaan yhteistyöjuttuja näy. Tiedättekö miksi? Tai tiedättehän te, aika varmasti. Mulla on aika ristiriitainen suhtautuminen yhteistöihin, olen aiheesta useamman kerran kirjoittanutkin. 

Näen, että yhteistyöt ovat mahtava tilaisuus tuoda suomalaista osaamista ja tuotetta näkyville. Toisaalta, sellainen mainostus, joka mahdollisesti lisää jonkun lukijan ostohaluja, sotii omaa ideologiaani vastaan. Ostan mieluiten...no, en mitään...tai mahdollisimman vähän. Se minkä ostan, uutena tai käytettynä, pitää olla laadukas ja mieluiten suomalainen tuote, joka olisi myös valmistettu Suomessa. Tämän vuoksi blogissani ei juurikaan yhteistöitä näy, sillä tiukat kriteerini täyttyvät harvoin. Toisaalta muistan jonkun myös joskus kommentoineen, ettei blogeissa voi välttyä kaupallisuudelta tai ainakaan lukijassa mahdollisesti muodostuvalta ostohalulta. Lukija saattaa haluta saman tyylisen torkkupeiton, kuin mikä meidän sohvalla on, vaikka se vain esiintyisi kuvassa ilman kummempaa mainosta. Tai voihan joku haluta vaikka uuden objektiivin kameraan (kuvauskalustosta multa ainakin usein kysytään).

Mutta huomenna yhteistyöpostaus on tosiaan tulossa. Ihan siitä syystä, että tällä kertaa mun kriteerit täyttyivät niin mallikkaasti, etten nähnyt mitään estettä asialle. 


Nyt hyvää yötä ja pysykää kuulolla :)

P.S. Kuvan muki ei liity yhteistyöhön millään tapaa, vaikka Tuias on myös yksi yritys, joka kriteerini täyttääkin :)

2 kommenttia:

  1. Parasta blogissasi onkin se, ettet tuputa mainoksia ja osta osta - mentaliteettia. Aurinkoa maanantaihin! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija, asia on itselleni tärkeä, joten yritän pitää kaupallisuuden kaukana omenatarhasta :) Ihanaa maanantaita sulle!

      Poista