12. lokakuuta 2015

Maalaushommissa

Aurinkoista maanantaita! Nyt on luvassa yhteistyöjuttuja, kuten eilen lupailin :)

Tänä syksynä saan osallistua yhteistyöhön, johon oli todella helppo lähteä mukaan. Sain nimittäin yhteydenoton Lambilta, pehmopaperimerkiltä. Tuotteita, joita jokainen käyttää joka tapauksessa joskus. Kotimaisia tuotteita, jotka myös suurelta osin valmistetaan Suomessa (Ruotsissa ja Saksassa tehdään muutamaa yksittäistä tuotetta). Sytyin yhteistyöajatukselle oikeastaan ihan välittömästi, sillä näen tuotteet myös todella mielenkiintoisena arkisena kuvauskohteena. Kaikessa on kaunista, kun katsoo oikealla tavalla.

Lähdin siis ilomielin mukaan Lambin ehdottamaan "Mihin kaikkeen meillä käytetään Lambia?" -yhteistyöhön, johon kuuluu syksyn mittaan 5 eri postausta. Tulette siis näkemään papereita meidän arjessa enemmänkin koko loppuvuoden ajan. Toivottavasti arki, se kaikista kaunein elämän osa-alue, ilahduttaa teitä lukijoita näissä meidän keittiön pöydän ääressä otetuissa värikkäissä kuvissa!

Yhteistyössä Lambi

IMG_8818lambi

IMG_8588-Editlambi

IMG_8724-Editlambi

IMG_8683lambi

IMG_8707lambi

IMG_8901-Editlambi
Tällä viikolla onkin eskarista syysloma ja veikkaan, että maalaushommiin päästään moneen kertaan :)

Värikästä ja kivaa viikkoa teillekin! Kuullaan pian taas :)

6 kommenttia:

 1. Hui, kuinka ihanat kuvat. Loistava yhteistyömuoto! Mistä nuo kerkulliset vesiväripaletit on? Terv. Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija, mukava kuulla, että tykkäät kuvista! Vesivärit on prismasta, tosi kivat sävyt mutta riittoisammat saisivat olla :D Ajattelin seuraavaksi itsekin kokeilla maalaamista...jos se olisi helpompaa, kuin piirtäminen ;D

   Poista
 2. Miten kauniita kuvia. Valoisaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Micu! Kiitos samoin, valoisaa viikkoa sullekin :)

   Poista
 3. Ihanan värikkäitä kuvia! Täälläkin syyslomaillaan ja ainakin äidin suunnitelmissa on kaivaa maalausvälineet jossain vaiheessa esille:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanna! Kivaa syysloman jatkoa sinne ja maalailuintoa :)

   Poista