9. kesäkuuta 2016

Blogihiljaisuudesta

4K7A2240
Blogi on ollut lähiaikoina paljon hiljaisempi, kuin olisin halunnut. Se johtuu aikalailla yhdestä asiasta, muusta elämästä. Olen monta kertaa kertonutkin, että töitä on ollut todella paljon ja vaikka kuvausaikataulut nyt vähän helpottavatkin, töitä riittää kyllä koko kesäksi, niin monen kotijutun kuvat odottavat editoimista.

Mutta on syitä muitakin, kuin työ. Siinä muussa blogin ja työn ulkopuolisessa elämässä. Menossa on jotain niin suurta, ettei päähäni meinaa mahtua mitään muuta. Jotain sellaista, mistä vielä vaikenen täällä blogissa ja josta joko kuulette myöhemmin tai sitten ette, en tiedä vielä. Mutta miksi sitten vaikenen? Siksi, että olen sellainen ihminen, joka ei pysty kirjoittamaan, jos ei voi olla täysin avoin. Voi siis olla, että hetki menee hiljaisemmissa merkeissä...

15 kommenttia:

 1. Toivottavasti kaikki on hyvin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on onneksi hyvin :) Elämä saattaa muuttua aika tavalla tai sitten ei, katsotaan...

   Poista
 2. Ymmärrän hyvin, olen itsekin vähän saman tyylinen etten osaa oikein kirjoittaa vain ympäripyöreästi jos mielessä on jotain isoja asioita mistä pitää vaieta. Kirjoittele kun siltä taas tuntuu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hankalaa, kun oma bloggaaminen perustuu siihen mitä tapahtuu ja miltä itsestä tuntuu. Hiukan hankalaksi menee, kun kyseisistä asioista ei voi kirjoittaa... Mutta jos vaikka kuvapostauksia saisin ulos ja olisin muuten vain hiljaa :)

   Poista
 3. Täällä odotellaan postauksia, vaikka sitten harvakseltaan. Aurinkoa kesäpäiviisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria <3 Aurinkoa teidän kesäänne myös!!

   Poista
 4. Hiljaisuuskin voi olla hyväksi. Aitoutesi ihmisenä paistaa kirjoituksistasi ja herkistä kuvistasi. Toivon sinulle kaikkea hyvää! Kiitos vinkkisi kävimme hiljentymässä Paavolan tammen juurella. Mykistävä näky. Halauksin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milloin te olette käyneet siellä?! Me käydään siellä tosi usein mutta ehkä oltaisiin tunnistettu toisemme, jos olisimme kulkeneet toisiamme vastaan polulla :)

   Vitsit, olisit laittanut mulle viestiä, me asutaan tosi lähellä...oltaisiin viimein nähty!!!!

   Poista
  2. Hei! Meillä oli rajallisesti aikaa, kun aamusella lähdimme ajamaan kohti Fiskarsia puunhakuretkelle ja tottahan toki samalla piipahdimme Tammisaaressa Ramsholmenilla ihailemassa lintujen sirkutusta. Paluumatkalla seikkailimme tammea ihmettelemään ja sitten olikin jo ajettava kohti kotikontuja. Postaus retkestä on jymähtänyt jonnekin takavasemmalle. Jos sinä liikut täällä päin kuvaamassa niin tervetuloa teelle tai kahville!

   Poista
 5. Sun kuvat on niin mahtavia jotta jo niistä voi saada tarinan, joten jos ei kirjoitus nyt suju sattuneista syistä, niin mielelläni katson kuvia :)

  VastaaPoista
 6. Samaa mieltä muiden kanssa, kuvasi ovat niin kauniita, että niitä voi katsella, vaikka kirjoitus ei juuri nyt sujuisikaan <3 Olet muuten yksi kuva- ja kuvaajaidoleistani, vaikka omat kuvani ovatkin aika erilaisia :) Pidän kuviesi valoista ja väreistä hurjasti, samoin seesteisestä tunnelmasta <3 Tsemppiä kuvioihin ja kirjoittelet sitten taas kun siltä tuntuu - blogi kyllä odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nunu, ihana kuulla <3 Palaan kyllä vielä toivottavasti tekstinkin muodossa, siihen asti mennään varmaan suurelta soin kuvapainotteisesti :)

   Poista
 7. toi jossain bloggareissa on kaikista ÄRSYTTÄVINTÄ, että vihjataan jotain, muttei kerrota. siis niin lapsellista että en voi tajua, että jos jotain ei halua kertoa, on vaan yksinkeraisesti hiljaa. kiitos poistun takavasemmalle pysyvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa harmillista, että tämä ärsyttää niin kovin. Päätän kuitenkin itse omasta blogistani ja siitä kuinka paljon avaan yksityiselämääni siinä. Itse taas en näe mitään järkeä avata julkisesti sellaisia asioita, jotka ovat epävarmoja. Halusin kuitenkin kertoa blogissa miksi on niin hiljaista ja etten pysty juuri nyt kirjoittamaan. Se on mielestäni lukijoita kohtaan reilua.

   Oikein aurinkoista kesää sinulle.

   Poista