2. kesäkuuta 2016

Kukkuu kesäkuu

Kuukausikooste5
Ajattelin, etten saa tähän toukokuun kollaasiin kaikkia yhdeksää kuvaa kasaan, kun en ole ehtinyt blogiakaan päivittää mutta mitä vielä, kuvia nimittäin toukokuulta todellakin löytyy. Suurimmaksi osaksi kylläkin työkuvia, sen vuoksi blogikin on ollut niin hiljainen, kun töitä on painettu muidenkin kuukausien edestä! Nyt on kiireinen toukokuu takana päin ja aikataulut helpottavat jonkun verran.

Kuukausi alkoi mukavasti eilen aamulla, kun isosisko laittoi mulle puhelimellaan viestiä yläkerrasta alakertaa "Kesäkuun 1 päivä" ja hymiö perään :) Pari minuuttia myöhemmin tyttö oli jo alakerrassa päivävaatteet puettuna. Huomenna on eskarin viimeinen päivä ja meillä alkaa kesäloma. Tai eskarilaisella siis! Mulla on vielä kesäkuulle jonkun verran kuvauksia ja kuvankäsittelyä riittää vielä toukokuulta läjäpäin. Mutta tahtia on tarkoitus hidastaa ja heinäkuussa jopa hiukan lomailla :)

Ihanaa kesäkuuta flikat (ja pojat)!

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa siltä, että vaikka toukokuu on ollut työntäyteinen, niin se on ollut täynnä mukavia tapahtumia. Kauniita kuvia jälleen kerran. - Blogissani on kolmen puutarhakirjan arvonta - käyhän kurkkaamassa. Ihanaa kesäkuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli <3 Kyllä toukokuu on ollut mukavia tapahtumia täynnä!! Tulkoon niitä paljon myös kesäkuulle :)

   Ihanaa kesäkuuta sinullekin!

   Poista
 2. Työntäyteistä, mutta mieluista! Kaunista kesäkuuta sinulle ja perheellesi! 💚 Onnea tulevalle ekaluokkalaiselle! Kesäiloja! 💚 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3 Kesälomalainen on ihan fiiliksissä ja minä kyllä myös :) Mukava päästä jokapäiväisistä aikataulurajoituksista irti ja mennä enemmän fiiliksen mukaan <3

   Ihanaa kesäkuuta sinulle Tuija <3

   Poista