18. heinäkuuta 2016

Pihalta pöytään

4K7A5587
Tänään oli pakko tarttua digitaaliseen kameraan yli viikon tauon jälkeen, kun pöydällä oli samaan aikaan Etti-muorin vanha pöytäliina, pihasakset ja yrttipenkistä saksitut pöydänkaunistukset.
4K7A5568
Oreganon vihreät, rakuunan siniset ja jaloangervon valkoiset kukat.
4K7A5598
Metsästimme tänään mustikoita mutta aika turhaan, ei löydetty ainuttakaan. Onneksi lapsuudenkotini metsiköstä viime viikolla poimittuja mustikoita on vielä vähän jäljellä. Eilen niistä tehtiin mustikkajäätelöä kaurakanelicrumblella.
4K7A5594
Olisipa mahtavaa, jos oman kodin lähellä olisi mustikkametsää ihan kävelyetäisyydellä, voisi tyttöjen kanssa hakea marjat suoraan metsästä jäätelön sekaan!
4K7A5562
Mustikka-apajia etsiessä voi onneksi tehdä jäätelöä myös oman sadon marjoista, ainakin kirsikoista ja karviaisista tulee ihanaa!

3 kommenttia:

  1. Meillä on onneksemme mustikkamättäitä ihan pihapiirissä. Vielä en ole itse sormia sinertänyt. Maistiaisia olen mankunut muilta. Tallensit taas upeasti tunnelman. Sinä olet 💚. Heinäterveisin Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tätä satoa riittää ilman mustikoitakin ihan tarpeeksi mutta pakko myöntää, että kaipaan sitä metsän läheisyyttä, joka lapsuudenkodissa on aina ollut. Metsä on <3 Ja sinä myös <3

      Poista