28. lokakuuta 2016

RG7A0233-Edit
Aika työpainotteisesti on tämä loppuviikko vierähtänyt, vaikka juuri muutama päivä sitten sanoin, että nyt on aika huilata. Tarkoitin tietysti siis, että muuna, kuin työaikana :D
RG7A0223-Edit-Edit
Keskiviikkona fiksasin meidän makkarin uuteen uskoon, rakensin sinne studion ja otin testikuvat. Testimallina toimin tietysti itse pehmolelunallen kanssa. Ei ole edelleenkään helppoa olla sekä kameran takana, että edessä, joten saatte nähdä tällä kertaa nämä ihan oikeat kuvat.
RG7A0244-Edit
Eilen sitten kuvattiin ByPinja korumerkille fiiliskuvia ja sain kameran eteen aivan ihanat mallit <3 Tänään editoin kuvat kuntoon ja aloitin seuraavien kuvausten suunnittelun.
RG7A0301-Edit
Mitä siihen huilaamiseen sitten tulee, niin muuna kuin työaikana yritin istua alas ja olla tekemättä mitään. Tai eihän pienten lasten perheessä ihan hirveästi olla tekemättä mitään mutta enpähän tarttunut mihinkään ylimääräiseen ja arjen pyörityksen kanssakin menin mallikkaasti sieltä mistä aita on matalin. Kerran mulla oli jo leipomisainekset pöydällä mutta laitoin ne takaisin kaappiin ja pyysin miestä hakemaan leipää kaupasta tullessaan. Tällaiselle tekevälle ihmiselle se on jo aikamoinen suoritus, että laittaa valmiina olevat ainekset takaisin kaappiin ja tästä saavutuksesta olenkin erityisen ylpeä ;)
RG7A0307-Edit-Edit
Onneksi viikonloppu on vielä edessä ja se on vapaa! Olisiko ihan hullua, jos en tekisi töitäkään yhtään ja jatkaisin tuota matalan aidan taktiikkaa!? Ajattelin ainakin yrittää :) Jos sitä vaikka heittäytyisi sängyn päälle relaamaan, kuten nämä ihanat tytöt kuvissa <3

3 kommenttia:

 1. Huili tekisi terää, mutta mitäs jos iskee inspiraatio... Ihana studio sinulle ja malleista pienempi aivan hykerryttävän hurmaava! 💚 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspiraation mukana meneminen on ainakin mulle sama asia, kuin huili...siis ainakin, jos kyseessä on ihan todellinen TODELLINEN inspiraatio :)

   Studio toimi ihan todella hyvin. Tietysti olisi ihanaa, kun olisi ihan erillinen studiotila, jonka valmistelu ei rajoittaisi kotielämää mutta ehkä joskus vielä :) Sitä odotellessa tuo on ihan kelpo vaihtoehto ja onneksi mulla on niin ihania asiakkaita, että heidät voi pyytää omaan kotiin :)

   Mukavaa viikonloppua sinulle Tuija <3

   Poista
  2. Samaa mieltä! Inspiksen viedessä mennessään koko keho nauttii. Ihanaa lauantaita! 💕 Tuija

   Poista