28. elokuuta 2017

Magneetti

RG7A5513
Voihan maanantai mitä menoa tämä elämä parhaillaan on. Päivät todellakin täyttyvät töistä ja muusta puuhastelusta. Projektia toisen perään eikä ainakaan tarvitse miettiä mitä sitä näillä kaikilla vuorokauden tunneilla oikein tekisi.

Otin pienemmän tytön kanssa pienen irtioton kotoa viikonloppuna ja piipahdettiin mamman ja pappan luona nollaamassa arjen pyöritystä ja jätin jopa kameran ja läppärin kotiin aikeissa todellakin relata. Ja mitä vielä, tulin kotiin uuden projektin kanssa, tai oikeastaan kahden, jos tarkkoja ollaan. Tuli ihan mieleen, jos minussa on joku projektimagneetti...vai onko se vaan tällaisen herkästi innostuvan ihmisen "kirous", että projektia pukkaa.
RG7A5495
Onneksi projektit myös valmistuvat yleensä, yksi kerrallaan. Tänään sain yhden projektin valmiiksi ja nyt olisi aika taas laittaa kaikki liikenevä aika studion remontin jatkamiseen. Lattiaa laitetaan parhaillaan paikoilleen ja ensi kuun puolen välin paikkeilla lattia hiotaan ja suopakuurataan. Sen jälkeen olisi luvassa pinkopahvitusta ja siihen on itse asiassa suunnitteilla kurssi näissä meidän tiloissa! Eräs todella taitava ja vanhoja työtapoja tunteva henkilö olisi tulossa kouluttajaksi! Olisikohan jopa jollakin teillä lukijoilla tarvetta ja intoa osallistua pinkopahvituksen saloihin!?

Pikku hiljaa, pikku hiljaa. Niin se vaan etenee tämäkin projekti ja toivon todella, että se tulisi päätökseen vaikka lokakuun aikana. Katsotaan, katsotaan.
RG7A5533-Edit
En tiedä voiko sopivan maton metsästystä sanoa projektiksi mutta siltä se todellakin tuntuu! Saliin nimittäin tarvittaisiin ehdottomasti iso matto. 3x4 metriä olisi jo suht ok kokoinen mutta isompikin kävisi. Tori.fi on kovassa syynissä ja hakusessa on kuvassa olevan kaltainen matto eikä haittaisi, jos se olisi punainen.
RG7A5540

RG7A5590

RG7A5717

RG7A5751

RG7A5773

RG7A5857
Sellaista projektisettiä tällä kertaa, kaikki onneksi mieluista tekemistä <3

Nyt selvitän muutaman eri projekteihin liittyvän seikan kera vihreän teen ja sitten unten maille, jotta huomennakin jaksaa taas. Energistä viikkoa teillekin!

12 kommenttia:

 1. Puhtia piisaa kuin pienessä kylässä. Teillä! Minussa toisin, kun räkätauti iski voimalla yllättäin. Seuraan kiinnostuksella toimienne edistymistä. Hienoja yhteistyökuvioita teillä! Syysillan iloa! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei Tuija, toivottavasti toivut pian ja saat taas virtaa <3 Toivotaan, että tuo kurssi saataisiin toteutumaan! Itse kävimme samaisella kurssilla viime kesänä ja oli kyllä todella hyvä kurssi :)

   Kiitos samoin, syysillan iloja sinnekin!

   Poista
 2. Ihana, kun joistakin on remppa ja sellaisiin hommiin - arvostan :) <3

  VastaaPoista
 3. Remppa on hyvällä mallilla. Toivottavasti matto löytyy, punaiset tuntuvat menevän heti. Itsekin sellaista kyttään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä tästä etenee hiljalleen ja etenisi varmaan nopeamminkin, jos voisi keskittyä vain remonttiin. Taas on pari päivää mennyt niin, ettei olla saatu remontin suhteen tikkua ristiin. Kiire olisi varmasti suurempi, jos tila olisi meidän omassa asuintilassa. Nyt voi välillä melkein unohtaa, että meillä rempataan :D

   Poista
 4. Lähi-idässä, ainakin Afganistanissa, Irakissa ja Iranissa, tekevät aivan upeita tuon tyylisiä mattoja. Sinne on tosin vähän turhan pitkä matka, mutta en tiedä löytyisikö ihan täältä Suomesta joku kauppa tai henkilö joka toisi näitä mattoja Suomeen. Kokoja ja värejä löytyy varmasti jokaiseen tarpeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti löytyy useampikin jälleenmyyjä noille Lähi-idässä valmistetuille matoille ja tosiaan valikoima voi olla hyvinkin laaja :) Etsinnässä on käytetty matto lähinnä hinnan vuoksi mutta onneksi maton löytymisellä ei ole kiirettä, joten ehdin odotella, jos se oikea tulisi vielä jostain vastaan!

   Poista
 5. niin ihania kuvia taas...ja nuo pyykkiEtikat on niin mahtavia! Mun töissä on noita myynnissä ja tullut testattua jo tuoksu jos toinenkin - tykkään! ihanaa syksyä....meitsi mandoliinilläkin alkaa arki ja kokoPäivä työt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos milla! Pyykkietikat ovat mulla vasta ekaa kertaa kokeilussa ja tuntuvat ihan kivoilta käytössä. Tavallista etikkaa olen käyttänyt pyykkäyksessä jo vuoden päivät mutta nämä tuoksuvat etikat tuovat hitusen ihanaa tuoksua mukanaan :) Ja onhan ne kauniita myös <3

   Poista
 6. Hei mun mies olisi kiinnostunut pinkopahvikurssista! Ilmoittelet varmaan täällä blogissa jos sellainen toteutuu? :) Hänellä oli tosin toiveissa marraskuu, koska lokakuu on meilllä varsin kiireinen, mutta katsotaan mihin päädytte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mahtavaa! Kyllä ilmoittelen täällä blogissa, jos kurssi toteutuu. Aikataulun suhteen meillä on tavoitteena lokakuun alku mutta lattia pitää saada ensin hiottua ennen, kuin voi lyödä päivän lukkoon. Lattian hionta tapahtuu onneksi ensi viikolla, joten tarkoitus on saada infottua kurssista mahdollisimman pian :)

   Poista