22. syyskuuta 2017

Mitä meille kuuluu?

RG7A6926
Meille kuuluu ihan tavallista arkea.
RG7A6983
Aamuja, joina on mahtavaa saada lapset kouluun ja hoitoon ja keskittyä töihin. Aamuja, jolloin on ihana herätä kaikessa rauhassa, istua sohvalle, ottaa vastaan kaikki mitä tulee...parhaimmillaan kaksi kissaa, kaksi tyttöä ja oma rakas. Aamuja, jolloin silmät ristissä kauhistelee kissojen viimeöistä hiirijahtia. Aamuja, jolloin ehtii juomaan puoli mukillista kahvia ennen, kuin sängystä kuuluu heleästi "äitiiii" ja hetken päästä pienet käsivarret kiertyvät ympärille.
RG7A7002
Iltoja, jolloin istumme puoliunessa miehen kanssa sohvalla ja katsomme puutarhakeskiviikkoa samalla miettien, eikö ne lapset ikinä nukahda. Iltoja, jolloin syömme koko perheen voimin syksyn ensimmäistä uuniriisipuuroa ja mietimme mihin joulukuusi tässä uudessa kodissa sijoitetaan. Iltoja, jolloin mies täyttää lupahakemuksia ja minä pohdin yhteneväistä sävymaailmaa kotimme julkiselle puolelle.
RG7A7487
Päiviä, jolloin huomaa että salissa on yht´äkkiä 19 viherkasvia! Päiviä, joihin kohdistuvat odotukset eivät kohtaa todellisuuden kanssa. Päiviä, jolloin saa kulkea ystävän kanssa metsässä ja keskustella syvällisesti samalla, kun lapset kulkevat edellä keräten värikkäitä lehtiä ja hienoja kiviä.
RG7A7473

RG7A7501

RG7A6912
Mitä teille kuuluu?

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Arki on parasta, kun se on juuri tuollaista ihanan tavallista, ja juuri siksi niin rikasta ja antoisaa. Ja nuo 19 viherkasvia kuulostaa mun korviin kyllä niin ihanalta. Samoin tunnelmat kuvissa ovat taas ihan käsinkosketeltavat.
  Meillekin kuuluu hyvää, arkea. Flunssasta on toivuttu, päivät rytmittää työt ja koulut ja mieli hiipii jo ihan millin jouluun...
  Kaunista viikonloppua koko teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä juuri näin, arki on kaunista <3 Ihanaa arkea teille <3

   Poista
 2. Taas kerran pysähdyin kuviesi lumoihin... Me totuttelemme uudenlaiseen kahden aikuisen arkeen. Sinua olen ajatellut tiskatessani vanhoja Arabian lautasia, päivän meditatiivinen tuokio lämpimän veden hyväillessä käsiä. Elämä vaikuttaa hitaammalta hiljaisuudessa, josta nautin sieluni kyllyydestä. 💚 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta Tuija, vaikkakin varmaan ihan uudenlaiselta arjelta <3 Ihania arkisia hetkiä sinulle <3

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja ihanasti kuvaat arkea ja suunnitelmia. Soitin illalla vanhimmalle tyttärelle, hän kuvaili myös, arkea, opiskelu työn ohessa, vanhin esikoulussa, harrastukset. He ovat onnellisia, kuten tekin, pienistä käsivarsista, rakkaan kanssa pienestä kaksin olosta. Haluaisin kertoa, miten pääsiäinen pysäytti, tyttäreni mies sairastui ja pahuksen punkki oli syy vakavaan kuumeeseen, mistä nuori hyväkuntoinen urheileva mies selvisi jälkiä jättämättä. En halua pelotella,vaan olen tuntematon mummi täällä onnellinen teidän puolesta, miten elätte hetkessä ja pysähdytte lapsiperheen kiireen keskellä. Varmaan hairahduin paljon aiheesta. Tulin niiin hyvälle mielelle lukiessani hyvää syksuä. Seija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija tarinastasi <3 Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat, meillä on vähän vastaava tapaus muistoissa noin 5-6 vuoden takaa, kun saimme elämäämme kasvaimen. Se sai pysähtymään ja miettimään, kuinka haurasta ja ainutkertaista elämä on. Kaikki onneksi päättyi hyvin ja saan olla kiitollinen ihan erilaisesta näkökulmasta, jonka kokemus toi tullessaan.

   Oikein hyvää syksyä sinulle ja läheisillesi <3

   Poista
 4. Ihana koti ja blogi sinulla. Ihan hyvää kuuluu, uutta blogia olen aloitellut. Tervetuloa vierailulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina, täytyykin tulla piipahtamaan blogissasi!

   Ihanaa syksyä sinulle :)

   Poista