8. joulukuuta 2017

Vähän joulua jo?

RG7A0239
Ihana seurata somessa leijuvaa joulun fiilistelyä! Itse en ole kovinkaan syvällisesti siihen vielä ennättänyt, olen nimittäin paiskinut töitä aamusta iltaan aina siitä asti, kun sain studioon patterit paikoilleen. Useammat kuvaukset ovat jo takana sekä todella paljon kuvausten suunnittelua sekä sopivan valaistuksen testausta. Vaikka ollaankin luonnonvalostudiossa, niin kaikenlaisia hommia ei pysty luonnonvalolla tekemään vuoden pimeimpään aikaan.

Nyt on vielä vähän suunnittelua jäljellä ja kaksi kuvauspäivää ennen joululomaa. Ja kuvien editointia niin paljon, ettei mitään rajaa. Tarkoitus olisi kuitenkin saada hommat hienosti valmiiksi siihen mennessä, kun koululaiselta loppuu koulu perjantaina 22. päivä ja sitten alkaakin kunnon joululoma!
RG7A0246

RG7A0261
Tein asiakkaalle kuvia joulukukista ja siinä hetkessä, kun hain hyasintit (jotka eivät päässeet tähän kuvaan) kukkakaupasta tajusin, etten tarvitse jouluuni kauheasti enempää, kuin hyasintin tuoksua, tarpeeksi mandariineja, kynttilöitä ja läheiset ympärilleni. Ja mistäs sitä tietää, kuinka paljon sitä taas ennättää, kun työläimmät kuvaukset olivat jo maanantaina ja sen jälkeen töiden tekoon on riittänyt ihan tavallinen työaika, ei ole tarvinnut iltaan asti järkkäillä asioita.
RG7A0273

RG7A1329
Ja ollaanhan me tietysti mietitty lasten kanssa jo kuusen paikkaa ja mielessä on käynyt muutaman havukranssin tekeminen ulko-oviin. Niiden lisäksi mennään varmasti tunnelma edellä eli paljon kukkia ja kynttilöitä.
RG7A1384

RG7A1465

RG7A0008
Ja samalla, kun tein kuvaa joulupöydän kukista, taisin samalla valita meille joulupöydän kattauksen ja mietin myös pitäisikö joulupöytä kattaa tänne sudioon, missä on aika paljon juhlavammat puitteet, kuin salissamme vanhojen repaleisten pinkopahvien keskellä.  Ei siis ihan joulumoodissa vielä mutta ehkä kuitenkin ihan hitusen.

Ihanaa fiilistelyä teille kaikille ja kaunista viikonloppua <3

12 kommenttia:

 1. Mamma olisi ihan vapaaehtoinen havukranssien tekijä mikäli vielä ennen joulua ehditään tavata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa!! Mun pitää miettiä minkä kokoiset olisi hyvät!

   Poista
 2. Jouluinen olotila syntyy pienilläkin jutuilla. Tähän yritän uskoa täällä peiton alla kuumeisena hytistessä. Sinkkisuihkeen toivon tepsivän nopeasti. Kuvasi ovat tunnelmallisia ja studiojoulukattaus on hieno idea! Siskonpeti kuusen alle ja joulumieli mukaan. 💚 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on juuri kuten sanoit Tuija, pienistä asioista syntyy joulu <3 Toivottavasti tervehdyt pian!

   Poista
 3. Oih miten ihania kuvia.
  Ja niin kaunis tuo studio väreineen.
  Myös kaunis kaappi siellä.
  Ihanaa joulun odotusta sinne.
  -Hellen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hellen <3

   Oikein ihanaa joulun odotusta myös sinne teille!

   Poista
 4. Ihania kuvia :) Sieltä se joulumieli pikku hiljaa hiipii ;)

  VastaaPoista
 5. Ah, niin kauniita kuvia! <3 Täällä toinen, jolla joulutunnelma vielä hiukan vaiheessa sai sitä sylillisen kuvia katsellessa. Taidan myös olla samaa mieltä tänä jouluna, että vähempi parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että joulu tulee oikeilla tuoksuilla ja hidastamisella. Ihanaa joulun odotusta sinulle Mirjam-Matilda <3

   Poista