30. joulukuuta 2012

Hyvä (blogi)vuosi kohta takana?

Vuoden vaihde on usein se hetki, jossa tulee mietittyä mitä on tullut tehtyä ja mitä haluaa tulevalta. Yleisesti kulunut vuosi on ollut tapahtumarikas, niin kuin kaikki vuodet varmasti ovat tavalla tai toisella. 

Tuntuu, että olen harjoitellut ja oppinut kuluvana vuonna paljon... Tärkeinpinä asioina näen hetkeen tarttumisen treenausta ja läsnäolemista ihan jokaisessa hetkessä. Olen myös oppinut helppaamaan vähän eli relaamaan ja nauttimaan. Eihän mun tarvitse pystyä vaikuttamaan ihan kaikkeen, tai oikeastaan kovinkaan moneen asiaan.


Myös blogivuosi on tuonut tullessaan muutoksia, suurimpana nyt tietysti Indiedays Inspirationiin liittyminen (suurin muutos siinä on se, että mietin hetken ennen kuin kirjoitan ;) Saa toki vinkata, jos te lukijat koette jonkun teille näkyvän asian muuttuneen). 

Syksyllä mietinkin tovin jos toisenkin pohdiskellen muutosten kynnyksellä, mitä blogini on ja millainen haluan sen olevan jatkossa. Tämä eniten ehkä sen vuoksi, etten itse kokenut tarvetta muuttaa blogini sisältöä ja myös lukijat toivat esiin pyynnön jatkaa vanhaa omenatarhan linjaa. Mikä siis tekee tästä blogista juuri tämän blogin? Tajusin, että haluan tallentaa tiettyjä asioita elämästämme blogiin, ihan itseni, perheemme ja sukulaistenkin muisteloihin. Kuvaan ja kirjoitan sen hetken juttuja, mielessä olevia asioita ja arjen puuhia. Eli sillä mennään, mitä on...jos ei aina juttu luista, niin sitten voi olla pari päivää hiljaakin :) 

Ihanaa, että te lukijatkin olette jaksaneet kiinnostua ja innostua meidän ihan tavallisesta arjesta <3 SUURI KIITOS SIITÄ! 


Mitä uusi vuosi sitten tuo tullessaan? Sitähän ei voi vielä tietää, tai ainakaan kaikkea. Jatketaan siis samaa rataa sekä elämän että blogin suhteen (saa toki esitttää toiveita tulevaan bloggailuun, jos sellaisia on) ja annetaan asioiden tapahtua omalla painollaan.

Kiitos kuluneesta blogivuodesta
ja onnea vuodelle 2013!

12 kommenttia:

 1. Oikein hyvää uutta vuotta teille, Anna! Blogisi on aina yhtä ilahduttava ja innolla odotan sen jatkumista juuri näin :)

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia Anneli :) Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle myös!

   Poista
 2. Tykkään blogistasi juuri tällaisena! :) Oikein ihanaa Uutta Vuotta 2013 sulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina :) Ihanaa uutta vuotta myös teille!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Samoin teille, onnea vuodelle 2013 <3

   Poista
 4. Ihana hyvä tavallinen arki! Kiitos Anna :)
  Hyvän olon uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Suvi :) Hyvää oloa sinulle myös koko vuodeksi!

   Poista
 5. Hyvää alkanutta vuotta 2013! :)

  Blogi on kätevä tapa tallentaa muistoja. Meillä oli perheille ja kavereille tarkoitettu blogi, johon kirjasimme kuulumisiamme ja kuvia asuessamme kaukana Suomesta. Sitä on mukava käydä edelleen silloin tällöin vilkaisemassa, kun asiat on kirjattu tuoreeltaan kivoilla kuvilla höystettynä. Jo unohduksiinkin painuneet jutut tulevat taas mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää alkanutta vuotta sinulle myös Susanna :)

   Poista
 6. Hyvää uutta vuotta tännekin! Olen viihtynyt ja viihdyn jatkossakin täällä. Pienen pieni toive minulla kuitenkin olisi! Kuvasi ovat upeita, katselisin niitä mielelläni blogipohjassa huomattavasti suurempana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että olet viihtynyt! Täytyypä miettiä tuota kuva-asiaa, olisiko sille jotakin tehtävissä :)

   Hyvää uutta vuotta sinnekin!

   Poista