11. joulukuuta 2012

TapettejaMä vannon, että tässä blogissa käsitellään vielä muitakin aiheita, kuin vauvajuttuja!!!! Nyt vaan sattuu olemaan sellainen tilanne, että mulla pyörii päässä aikalailla vain yksi asia ja voin kertoa, ettei se ole joulu :D Mun -ennen joulua listasta- tulikin -ennen vauvaa lista-. 


Pikkuneidillähän on ollut tähän mennessä ikioma makuuhuone mutta hän haluaa, että vauva tulee hänen kanssaan samaan huoneeseen. Sehän ei varsinaisesti vaadi mitään toimenpiteitä, koska vauva kuitenkin tulee nukkumaan jonkin aikaa vanhempien huoneessa. Mutta mutta mutta...neidin huonetta joutuu nyt kuitenkin vähän rymsteeraamaan uusiksi, sillä satuin ostamaan sen itulaatikon, elikkäs sivustavedettävän sängyn ja sen lisäksi neidille vanhan pulpetin. Ja tietysti, kun uutta järjestystä miettii, niin helposti alkaa miettimään juttuja vähän laajemminkin (kyllä te tiedätte!). Ja nyt mulla oliskin haaveissa muutama tapetti lastenhuoneeseen...


Ferris

Kaksi ihanaa tapettia Ferm Livingin valikoimista (myös kuvat sieltä). Kumpi vaan ois aika ihana! Täytyypä miettiä asiaa hiukan tarkemmin, kun saadaan kalusteet uusille paikoilleen :) Enhän mä tietenkään niin hullu ole, että oikeasti alkaisin tapetoimaan...vai miten kova homma pienen huoneen tapetoinnista voi olla!?

16 kommenttia:

 1. Oih, ihania! <3 Tapetoinut en ole maha pystyssä, mutta tapetteja repinyt koko huushollista ja jos mitenkään näitä voi verrata, niin suosittelen tapetoimaan mieluummin ennen kuin masu on jättipallo! :D Odotan niiiin innolla lastenhuonepostauksia, lastenhuoneen sisustus on lähellä sydäntä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, jos tässä tapetoimaan aletaan, niin sen on tapahduttava suht pian :) Postauksia luvassa toivottavasti ensi viikon aikana :)

   Poista
 2. Kyllä onneksi tähän jouluun mahtuu näitä maallisiakin mietteitä, kuten lastenhuoneita etc.
  Aivan ihanat tapettivaihtoehdot sinulla. Olen niitä joskus ko. nettisivuilla ihastellut ja huokaillut kun ei ole enää lapsosia kotona, joille tapetoida. Itse pidän hiukka enemmän tuosta vinoneliö tapetista, on ehkä rauhallisempi ja sallii enemmän muulta sisutukselta. Alempi on puolestaan humoristisempi ja tuo varmasti iloisen tunnelman tullessaan lastenhuoneeseen. Jään ilolla seuraamaan lastenhuoneprojektin etenemistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös tuosta vinoneliöstä himpun verran paremmin ja nimenomaan vihreä-valkoisena <3 Täytynee vähän mittailla tapetin menekkiä ja laskea kustannuksia...ja kuulostella jaksaisko sitä :)

   Poista
 3. Ihania tapetteja. :) Meidän rintsikkarempan myötä on tullut tehtyä vaikka mitä, mutta tapetointi kieltämättä oli aika haasteellista. :D Syy tietenkin voi olla siinä, että ehkä ei olisi kannattanut harjoitella paperitapetilla ja yläreunastaan vinon seinän tapetoinnilla. Tosin tekemällä oppii, joten rohkeasti hommiin. Meidän tuoreesta kokemuksesta voit lukea täältä: http://pilviraitti.blogspot.fi/2012/12/pala-menneisyytta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa teidän koitosta :) Hyvää jälkeä runsaammankin kiroilun jälkeen :D

   Poista
 4. Minä olen tapetoinut puolitoistakuukautta ennen laskettua aikaa ja hyvin sujui. Nuo tapetit ovat omia suosikkejanikin. Harlekiinin huolisin harmaana mihin huoneeseen tahansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna vakuuttelusta :) Itse olen synnyttänyt puolitoista kuukautta ennen laskettua aikaa, joten tapetoinnin aika ois melkein nyt (tai ainakin heti vuoden alussa) tai sitten joskus vasta paljon myöhemmin :) Harlekiini on tosi hieno! Vihreä-valkoinen on mun lemppari vaikka harmaakin on kyllä tosi kiva :)

   Poista
 5. Onnea!
  Hmm, periaatteessa pienen huoneen tapetointi ei kai ole kova homma, mutta kaikkien listojen irrottaminen ja taulujen ja se, että sitten ei ehdikään tehdä sitä loppuun. Tai ehkä olet parempi saattamaan asiat saman tien päätökseen ;-) Mulla kun on viime tammikuussa aloitetusta olkkarista edelleen vasta yksi seinä tapetoitu! No hommaa vähän hidastaa sekin, että laitan samalla huokolevyä seinään, ja sitten niistä listoista pitää sahata pätkiä pois kun huone pienenee sentillä per ulkoseinä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila :) Lattialistat meillä ainakin on aika höllässä, kun juuri toissakesänä kaivettiin lautalattiat esiin ja muistelen, että irtoavat ihan vain vetämällä. Mutta kattolistat onkin asia erikseen...kahdella seinällä on vinokatto, eikä listoja ole mutta kahdella muulla seinällä on leveät kattolistat, joita ei ole aikaisempinakaan vuosikymmeninä poistettu tapetoinnin yhteydessä, vaan on tapetoitu juuri listaan saakka. Ehkä kannattaisi jatkaa samaa rataa? No täytyy miettiä vielä. Homma saattaa tosin jäädä kesken syystä tai toisesta, jos sellaiseen ryhtyy :)

   Poista
 6. Fermillä on niiin kivoja lasten tapetteja. Olen haaveillut noista kummastakin! Kuumailmapallosta tulee mieleen lapsuuden lempisarja Matka maailman ympäri 80 päivässä :)
  Oman jaksamisen mukaan... t. nim. "Viimeisillään raskaana hän repi muovimattoja ja lastulevyjä lattiasta, maalasi lattioita ja kattoja ja ehti tapetoimaan puolet makuuhuoneesta. Sitten tuli lähtö synnärille ;)"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matka maailman ympäri oli ihan paras!

   Yritän ottaa nytkin jo rauhassa, saiskohan tapetoinnin tehtyä kevyesti?! Rehkimiseen on varaa vasta rv 38 ja sen jälkeen :) Esikoinen kun syntyi puolitoista kuukautta etuajassa...pitääpi ottaa rauhallisesti, ettei sama toistuisi :)

   Huh, sä olet kyllä pistänyt huhkien ;)

   Poista
 7. Meillä on harkittu tuota ylempää tapettia meidän pienen pojan huoneeseen. Ihania molemmat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tilasin halekiinitapetista mallipalatkin tuota sinistä ja harmaata myös...harmaa näyttää seinässä paremmalta mutta saa nyt nähdä, josko saadaan aikaiseksi laittaa :)

   Poista
 8. Oi tuo ensimmäinen on hieno! Meillä ei oikein ole nyt seiniä joita voisi tapetoida, eikä muutenkaan välttämättä meille sopisi, mutta ainahan sitä voi haaveilla :) Kyllähän sen pienenkin huoneen tapetointi on työlästä, isommassa ei paljon kauemmin aikaa edes mene kun saa kokonaisia vuotia läiskiä monta peräkkäin. Joskus olisin voinut sanoakin, että pikkuhomma, nykyään osaan jo arvioida kestoa ja työnmäärää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään ekasta kanssa kovin :) Me ei olla ikinä tapetoitu, joten ei osata arvioida työmäärää yhtään. Pitää varmaan tuossa alkuvuodesta miettiä, mitä kaikkea hommaa sitä olisi ennen vauvaa tehtävä...saattaapi olla, että listalla on tärkeämpiäkin juttuja :)

   Poista