13. huhtikuuta 2013

Päivän masufiilikset

Tämä alkaa kai olla se vaihe, kun pitäisi alkaa valittamaan, että tulisi jo. Arvatkaas mitä!? Mä ajattelin skipata sen vaiheen kokonaan! Laskettuun aikaan on 9 päivää ja mun olo on mitä mainioin. Toki erilaisia kolotuksia alkaa olla ja nukkuminenkin on hankalaa mutta, kun vertaa aikaisempaan, niin ei tunnu mun kropassa valittamisen arvoiselta. En ole koko raskausaikana voinut näin hyvin!

Kun on koko raskausajan himmaillut syystä tai toisesta, niin onpa ollut ihanaa päästä pikku-neidin kanssa esimerkiksi tunnin kävelylle. I-H-A-N-A-A!

Kaksi päivää sitten kävin äitipolilla viimeisessä tarkistuksessa, joita on ollut lähes koko raskauden 2-4 viikon välein ja kaikki vaikutti olevan hyvin. Olipa ihanaa, kun toivottivat seuraavaksi tervetulleeksi synnyttämään :) Vauvan kasvua on tietysti seurattu jokaisella käynnillä ja hyvin tasaisesti omalla käyrällään hän kasvaa. Nyt kokoarvio oli 2,9kg, siis sellainen ihan tavallisen kokoinen vauva, huippua! Aivan mahtavilla fiiliksillä saadaan siis vauvaa jäädä odottelemaan :)

Mikä siinä muuten onkin, ettei tuo peili putsaannu itsestään :D Vai onnistuuko pikku-neiti aina lättäämään kätensä tuohon samaan kohtaan :D

Kivaa viikonlopun jatkoa!

24 kommenttia:

 1. Hieno iloinen asia. Oikein elän mukana onnessasi.
  Toivotan onnea ja menestystä eteenkinpäin.

  Hyvää ja iloista viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Oot söpö <3 Ihania aikoja elelette!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että voit nyt hyvin. Tsemppiä viimeisiin päiviin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana! :) Tsemppiä viimemetreille!!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että nyt olet saanut nauttia ja voit hyvin!!! Onnea ja tsemppiä loppuraskauteen ja h-hetkeen!! :) Ihanalta näyttää sinun masusi, tulee ihan ikävä omaa, kun pikkuherra jo 1v3kk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina :) Nyt vasta alan masun kanssa viihtyä...ensimmäisessä raskaudessa, eikä tässäkään aikaisemmin, tuntunut oikein omalta jutulta...mutta nyt se tuntuu ihan kivalta :)

   Poista
 6. Aivan ihanaa, että olet päässyt näin pitkälle masun kanssa ja että voit nyt hyvin ja pystytte neidin kanssa touhuilemaan! <3 Kauniita kuvia. <3 Tsemppiä loppumetreille!

  VastaaPoista
 7. Niin kauniita kuvia. Onnea loppuraskauteen ja h-hetkeen. :)

  VastaaPoista
 8. Mahtavaa, että raskautesi on jo noin pitkällä ja hienoa, jos ei ole valittamiseen tarvetta! :) Itse ehdin pari viikkoa olla tosi malttamaton ja pahalla päällä, vaikka laskettu aika ylittyi tällä kertaa vain parilla päivällä. Tsemppiä loppumetreille! Kohta on palkinto sylissä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria <3 Nyt täytyy myöntää, että blogin kirjoittamisen jälkeen tuo huono tuuli on kyllä nostanut päätään :D Se ehkä siis kuuluu asiaan, vaikka vointi muuten hyvä onkin :) Ihanaa palkintoa odotellessa <3

   Poista
 9. Ilo on loppuraskauden "keveys" ja kutkuttavaa ajatella, että ihan kohta kaikki on toisin. Onnellisa loppuraskauden hetkiä sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos siili :) Ihmeellisen kevyt olo on kyllä kaikin puolin, miten se onkin mahdollista :)

   Poista
 10. Voimia loppurutistukseen!! Hienoa että tilanne on tuo. Ei ole itsestään selvyys tässä elämässä mikään.
  nim. kolmas ja vaikea raskaus täälläkin loppusuoralla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Koivurinteen rouva! On kyllä ollut harvinaisen hankalaa monella tavalla tämä odotus mutta näköjään hienosti ollaan jo loppusuoralla :)

   Voimia sinullekin loppusuoralle <3

   Poista
 11. Uusi lukija ilmoittautuu! Voi miten ihanaa aikaa tuollainen... <3 Itselläni oli toinen raskaus aivan ihana, ei mitään vaivoja ja synnyttämään kun lähdettiin viikkoa ennen laskettua aikaa olin aivan ihmeissäni että nytkö sinne jo mennään, en edes ehtinyt tympääntyä enkä ehtinyt odottaa :D Kolmas olikin sitten eri juttu, viimeiset kaksi kuukautta oli suurin piirtein joka ilta sellainen olo että mitenköhän tässä käy, niin kovasti kun olin kipeänä ja vatsa kovana. Huh sentään... Tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina tsempistä ja tervetuloa lukijaksi <3 Niin ne ovat erilaisia kaikki samallakin odottajalla...mulla tämä odotus on ollut aika samanlainen, kuin ensimmäinenkin...erona vain, että nykyisessä ollaan jo ihan loppusuoralla, kun ensimmäisessä tuli varaslähtö 34+3. Edellisestä viisastuneena, nyt onkin otettu paljon iisimmin ja voi miten ihanaa, että se on vaikuttanut näin paljon, että kohta ollaan h-hetkessä oikeaan aikaan :)

   Poista