8. huhtikuuta 2013

Synttärit

Juhlittiin eilen Pikku-neidin 4-v. synttäreitä lähimpien sukulaisten ja kummien kanssa. Meitä oli yhteensä 15, miten meitä onkin niin monta!? Niin, kuin arvata saattaa, sain juhlista vain 4 kuvaa. Yhden, jossa isäntä sytyttää kynttilöitä (ns. testikuva) ja kolme, jossa neiti puhaltaa kynttilöitä ;) Olin kyllä suunnitellut ottavani tarjoiluista kuvia...mutta jotenkin se vaan aina siinä hässäkässä unohtuu :D Noh, teille nyt lavastettu kuva kakusta, jonka virkaa toimitti suklaamustaherukkabrownieista tehty keko. Lavastettu tosin vain siltä osin, ettei kuva ole eiliseltä...totuudenmukainen siltä osin, että palanen meni kuvauksen jälkeen parempiin suihin :D

Sankari sai vasta aamulla kuulla juhlista, sillä eihän tästä vauvasta voi tietää, milloin saapuu ja siirtyykö juhlat toiseen ajankohtaan. Pettymys juhlien peruuntumisesta vauvan kustannuksella ei nimittäin kuulosta hyvältä alulta sisarusten yhteiselle taipaleelle. Odoteltiin siis aamuun asti ja voi sitä riemua, kun kerrottiin, että tänään tulee vieraita :) Neiti oli yhtä hymyä ja, kun isännän kanssa aamupäivällä valmisteltiin tarjoiluja kuului useampaan otteeseen neidin suusta "te olette kyllä niin ihania, kun järjestätte mulle näin kivat juhlat" :) Kaverisynttäreitä juhlitaankin sitten vasta vauvan tulon jälkeen, vaikka juhlat olisivatkin kuukauden myöhässä...


Kiitos vieraille, olipa mukavaa <3

10 kommenttia:

 1. Paljon onnea pikku-neidille! Välillä lähimmät sukulaiset ja kummit muodostuu melkosesta porukasta. Meidän lähimmät kun kasaa koolle, niin väkisinki 20 menee rikki! :D mutta mun mielestä iso perhe on ihana juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista Jonna! Niin onkin, iso perhe on ihana juttu :)

   Poista
 2. Onnea neidille! <3 Herkullisen näköinen kakku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenni <3 Loput kakkupalat melkein jo tuhottu ;)

   Poista
 3. Kiitos kivoista juhlista, oli mukava nähdä pitkästä aikaa kaikkia läheisiä samalla kertaa. Pienten lasten menoa ja selityksiä oli kiva seurata ja kuunnella, ovat niin aitoja. Tarjoilut olivat ruhtinaalliset ja maistuvaiset ( miten ihmeessä olitte ehtineet valmistella kaiken.) Mukavaa alkavaa viikkoa koko perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellenne! Tarjoilut oli kyllä tehty niin halpoimman kautta, kuin vain voi mutta kiva kuulla, että maistuivat :) Mukavaa viikkoa sinnekin.

   Poista
 4. Maittavan näköinen "lavastekakku" :))) Onnea vielä prinsessalle!

  Tulin vielä kiittämään omenapuiden leikkaus postauksestasi. Siitä oli apua, kun tänään tervehdin saha kourassa pihamme omenapuita (blogissa lisää).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista siili! Kiva kuulla, että leikkausohjeista oli apua :)

   Poista
 5. Kiitos emännälle, isännälle ja itse sankarille! Jotenkin olit(te) onnistunut/onnistuneet saamaan pöydän notkuvaksi herkuista, vaikka viimeaikainen arki onkin ollut haasteellista. Kakkua söin, en edes tiedä miten monta palaa... Ohje on korvan takana. Tää viikko mennäänkin sitten kasvispainotteisesti syöden, niin saa nuo kalorit jotenkin tasattua. Vaikka jotenkin musta kyllä tuntuu, että juhlakaloreita ei pitäisi murehtia. Jokaisesta murusesta nautin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mari, hyvin suunniteltu on melkein puoliksi tehty :) Onneksi nämä kalorit oli kuitenkin ihan järkeviä kaloreita, ei kuitenkaan pelkästään valkoisia jauhoja ja sokeria. Ja itselläni, vaikka tulikin syötyä aika reippaasti, niin minkäänlaista hiilarimorkkista ei tullut lainkaan! Olin oikeastaan aika yllättynyt, kun yleensä se puskee pintaan niin helposti :)

   Poista