7. tammikuuta 2014

Tarmoa täynnä

Nyt olen niin täynnä tarmoa, etten meinaa pöksyissäni pysyä! Ei sen vuoksi, että olisin nukkunut hirmu hyvin... toki hiukan paremmin on tuon uniasian laitakin onneksi :)

Mutta arvatkaas mitä!? Eilen illalla varmistui meidän tulevan kesän keittiö- ja suihkuremontti! Rempat joudutaan tekemään samaan aikaan, koska nykyisin keittiön nurkassa oleva suihkuhuone vedetään matalaksi kaakelihellan tieltä. Te, jotka olette mua oppineet tuntemaan, arvaatte varmaan, että mun niin tekisi mieli purkaa jotain (mitä vain) NYT HETI PAIKALLA :D Vielä ei ole leka heilunut, mutta tempaistiin isosiskon kanssa siivoten yksi jättikokoinen kaappi keittiön käytävältä pikkusiskon päikkäreiden aikana!

Se olisi vielä kirppisrupeamakin edessä ennen remppaa etenkin, kun edellisestä rupeamasta on jo vuosi aikaa. Tarmoa on kuulkaas niin paljon, että kaappien siivoaminen ja kirppisrupeamakin tuntuvat ihan tosi kivoilta jutuilta! ;) Ja suunnitelman hienosäätöäkin on luvassa. Mikään ei ole kivempaa, kuin suunnittelu...paitsi itse tekeminen tietysti!

24 kommenttia:

  1. Jee! Mahtava juttu. :) Täälläkin tarmoa riittää ja vein kirppikselle tavaraa. Otin pöydän oikein kahdeksi viikkoa ja ilokseni huomasin, että vuokra tuli jo vuorokaudessa kuitattua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana päästä laittamaan keittiötä kuntoon! Mutta onneksi ollaan maltettu mielemme tähän asti, on nimittäin ajatukset remontin suhteet muuttuneet aika tavalla alun suunnitelmista :) Mulla oli vuosi sitten kirppispöytä 5 viikkoa ja nyt luulen, että otetaan saman tien kaksi kuukautta :D Lähtee jo omiakin kirppishankintoja kiertoon :D Täällä on onneksi halvat pöytävuokrat.

      Poista
    2. Ohhoh, no teillä sitten myytävää riittää! Itse en nyt raaskinut ottaa kahta viikkoa enempää (49,90 €), mutta katsotaan tilanne uudestaan myöhemmin keväällä, jos ottaisi sitten taas pöydän.

      Poista
    3. On aika monta laatikollista tavaraa, siis varmaan kymmenen! Tyttöjen vaatteita, omia vaatteita ja sitten noita kirppisastioita jne. Täällä on kuukausivuokra muistaakseni 70€, ei mikään paha ollenkaan! Viime vuonna kävi niin, että otin heti kuukauden ja sen kuukauden lopulla tulikin tieto niistä joulukuvauksista ja jatkoin vielä viikon. Tavarat oli kirppiksellä vielä viikon poissa jaloista ja paljon vielä sen viikon aikana päästiin tavarasta eroon :)

      Poista
  2. Yes, ihanaaaa, remonttia....!!! Itse haaveilen oikeasti vanhasta puutalosta, jossa voisi natisevia lautalattioita kuunnellen suunnitella tulevia remppoja. Teillä on uskomattoman upea ja kaunis talo <3 Meillä on uusvanhaa mallistoa, kiva sekin, mutta ei ollenkaan sama...huokaus! Upea kuvakollaasi jälleen <3 Love it !

    Terkkuja Naantalista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kiva päästä laittamaan keittiötä kuntoon! Ja mitä noihin lautalattioihin tulee, niin ne todella natisevat! Pientä nukuttaessakin osaa jo väistää natisevia lautoja :D

      Poista
  3. Ja mitenköhän me sitte jaksetaan odottaa, että päästään näkemään rempan edistymistä?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkohan teidän on jaksaa, jos munkin on :D Samassa paatissa ollaan ;)

      Poista
  4. Juhuu, kuulostaa huisin kivalta!! :D

    VastaaPoista
  5. Voi että, keittiöt on niin herkullisia visioitavia! Täälläkin niiin kova remppakuume, vaikka ei ole mitään tiedossa! Luulin että edes puoli vuotta kestäisi edellisestä urakasta..eipä tietenkään. Nautinnollista visiointia sinne!! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Anna, visiointi on niin huippua! Kuule, jos sulla on kova remppakuume, niin mulla olis tiedossa yksi keittiö/suihkuremppa, jossa apukädet otettaisiin ilomielin vastaan ;D

      Poista
  6. VAU, miten tarmokkaalta kuulostat. Meillä tehtiin talossa täysremontti muutama vuosi sitten ja keittiön suunnittelu oli kyllä haastavin pala. Onnellinen olen edelleen kauniista täyspuisesta keittiöstäni ja tavaroillekin löytyy hyvin tilaa!! Voimia ja visioita suunnitteluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nelli! Huh, täysremontti kuulostaa aika suurelta hommalta mutta kyllä täyspuinen keittiö mielessä varmaan saa jaksamaan melkein mitä vaan. Me ollaan niin mukavuudenhaluisia, että tehdään huone (max. kaksi) kerrallaan :)

      Poista
  7. Oi vitsin kivaa! :) Onko tarkat suunnitelmat jo? Itsellä on remppapuoli melkolailla valmista niin voi lökötellä sohvalla ja ihastella muiden urakoita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunnitelmat on sillä tolalla, että tiedetään mihin mikäkin toiminto tulee. Mutta melkein kaikki muu on vielä auki :) Aika paljon suunnittelutyötäkin siis luvassa vielä ennen toteutusta.

      Poista
  8. Toi into on niiin tuttua! :D Itse olen intoillut jonkin aikaa lähestyvää makuuhuoneen remonttia ja tänään se sitten vihdoin alkoi. Remontin aikaisen sekasotkun keskellä eläessä ja asuessa on kannustavaa, kun näkee kokoajan jotain uutta valmistuvan ja muutosta tapahtuvan. :) Kyllä se piristää aina kun tietää jotain uutta olevan tulossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, sielläkin eletään sitten jännittäviä aikoja! Mä vähän pelkään sitä hetkeä, kun nykyinen keittiö ja suihku on purettu ja mitään ei ole jäljellä, APUA.

      Tsemiä teidän remppaan! :)

      Poista
  9. Kuulostaa huipulta! :) Suunnittelu ja itse toteutus tietysti on niin kutkuttavan jännittävää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua jänskättää Jenni nyt jo ihan älyttömästi! Miten maltan tuonne kesän alkuun?! :)

      Poista
  10. Apua, ideoita kotitekoiseen mysliin etsiessäni eksyin tähän mielettömän kauniiseen, mielettömän upeita kuvia täynnä olevaan blogiisi!! Jään ilolla seuraamaan! :)

    VastaaPoista
  11. Meilläkin on joskus lähitulevaisuudessa keittiö- ja kylppäriremontit edessä, varmaan kuitenkin niin että ensin keittiö kuntoon ja sitten kylppärin kimppuun. Täytyypä aloittaa suunnittelu mahdollisimman pian, jos vaikka sattuu meilläkin mieli moneen kertaan muuttumaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on remppa ollut suunnitteilla jo koko talossa asumisen ajan, eli reilut kolme vuotta :) Tämän hetken suunnitelma on niin kaukana siitä ensimmäisestä, kuin vain voi olla ja olen kyllä tyytyväinen, että ollaan maltettu odottaa ja rauhassa haudutella suunnitelmaa! Jos kus se ensimmäinenkin idea voi olla se paras mutta ei meidän tapauksessa ;)

      Kivaa suunnittelua Jenni sinnekin!

      Poista