1. helmikuuta 2014

Arkea

Meidän arki on ollut aika väsyttävää jälleen. Sellaista perusrefluksiarkea ja kaikki vähän puolikuntoisina. Mutta kyllä se tästä taas, olen päättänyt. 

Lupasin itselleni ikuistaa enemmän meidän arkea ja tyttöjä. Nyt, kun valoa alkaa olla jo enemmän, niin on kiva räpsiä pikaisempia kuvia, kun ei tarvitse säätää jalustan kanssa. Näitä kuvia on jotenkin tosi mukava ottaa <3

Mulla olisi monta "ihan oikeaakin" postausta mielessä mutta on pakko laittaa teille nämä arkiset kuvat, niistä tulee ainakin itselle hirmuisen hyvä mieli ja lohdullinen olo.

Pitäkää toisistanne huolta. Kuullaan taas pian <3

17 kommenttia:

 1. Voi, jaksamista refluksin kanssa! Rankkaa. Puhtia arkeen :) Kivoja kurkkauksia arkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla <3 Refluksin kanssa se on tällaista vuoristorataa mutta kyllä sekin ajan myötä onneksi tasoittuu. Ei ehkä ihan heti tässä lähiaikoina mutta vaikka muutaman vuoden sisällä :)

   Poista
 2. Niin kauniit ja valoisat kuvat!! <3

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun käyt näyttäytymässä ja näyttämässä teidän arkea. Luulisin, että kaikki ovat sen perässä täällä, ihan normaalien juttujen - ja tietysti kauniiden valokuvien, mutta olettaisin niitä tulevan siinä ohessa :) Jaksamista teille ja mielikuvituksen laukkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :). Tosi kovin toivonkin, että täällä käydään ihan vaan tavallisten juttujen perässä! Näissä "pikakuvissa" mulla on vähän treenaamisen varaa tai tottumista :) Yleensä, kun kuvaan, niin yritän ajan kanssa keskittyä siihen mutta tytöt ei kyllä kauheasti anna aikaa keskittyä ;)

   Poista
 4. Arkikuvat on parasta. Joskus kun kattoo omaa blogia tai muidenkin ja sitten niitä parhaita paloja koneelta arjesta, ei tarvi kauan miettiä mitkä merkitsee enempi. Ei tarkkaan harkitut vaan summanmutikassa napsitut. Arjessa on voimaa. Ja voimaa siellä tarvitaankin, kovasti tsemppiä! Aika auttaa, mutta se on joskus tuskastuttavakin ajatus. Voimaton olo tulee, jos ei ole mitään tehtävissä toisen eteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni <3 Voimaton olo on kyllä tullut tutuksi. Sitä tekee kaikkensa ja hiukan vielä lisääkin ja silti pieni oireilee. Onneksi ollaan saatu maistaa myös sellaisia hetkiä, joissa refluksista ei ole ollut tietoakaan. Niiden kautta on koko ajan helpompi peilata missä mennään ja missä kohtaa täytyy ottaa pari askelta taakse päin.

   Poista