2. heinäkuuta 2014

Mitä teille kuuluu?

Remontin kanssa ollaan siinä vaiheessa, että kaikki putkityöt on tehty! Viimein alkaa tuntua siltä, että tämä valmistuu joskus. Tai siis tämä kyseinen remppa loppuu, eihän vanhassa talossa koskaan ole valmista. Ja ihan kiva niin!

Uskoisin, että ensi viikon aikana saadaan esimerkiksi tiskipöydän aluetta niin hyvälle mallille, että saisin ihan kunnon kuvia otettua. Elokuulle menee kaakeliuunin muuraus mutta varmasti ennen sitä saadaan aika hyvin arki taas kulkemaan keittiössä ja olohuone taas vapautettua ihan vaan oleskeluun. Suihkuhuoneessa on muutamia pienempiä juttuja vaiheessa mutta suihku- ja pesuallas ovat jo käytössä. Ja hei, mulla on taas pyykkikone <3

Mutta mitäs teille oikein kuuluu näin heinäkuun alussa?

Mulla on nyt treffit isännän kanssa verstaalla. Mulla on yksi varsin mielenkiintoinen projekti siellä keittiötä ajatellen! Kerron myöhemmin lisää...jos...ei kun, KUN se onnistuu :)

12 kommenttia:

  1. Kuulumisianne on kiva seurata. Jännityksellä odotan, mitä on tulossa. Ihastelin kukkakimppuasi. Kertoo jotakin tämän kesän säästä, etten ole vielä ainuttakaan pukettia väsännyt, vaikka se lempipuuhiani onkin. Iltaterveisin Tuija ps. Hyvät treffit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kimppuja on kyllä kiva tehdä! Ja parasta on kuljeskella pitkin pihaa tai lähiteitä ja taittaa kukka sieltä ja toinen täältä <3 Nyt onkin luvattu vähän kesäisempiä ilmoja, käyhän sinäkin Tuija poimimassa kukat kesän ekaan kimppuun :)

      Poista
  2. Verstaalla täälläkin aika mukavasi kuluu, tosin ittekseni oon värkkäillyt. Mukavia treffejä sinne! Kauniit kuvat kesäisestä kimpusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Meillä on isännän kanssa siellä molemmilla omat jutut menossa, isäntä kunnostaa ikkunoita ja mä laittelen tuota mun projektia eteen päin :) Siellä on mukava puuhata rinnakkain ja melkein kahdestaan (tyttöjen itkuhäly meidän seurana) :) Mukavia värkkäilyjä sinnekin!

      Poista
  3. Täällä odotellaan kuumeisesti että oma remontti pääsisi alkamaan. Hih, varmaan odottelen vielä ens vuonna tätä menoa... ;) Muuten menee hyvin, kiitos kysymästä. :)

    Kiva seurata teidän remppaanne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Laura, että hyvin menee :) Tuo rempan odottelu onkin jänskää aikaa. Mulla tuli vielä edellisenä iltanakin sellainen pieni epävarmuus, että noinkohan tämä kannattaa...mutta epäröinti kai kuuluu asiaan :) Tulevaa remontti-iloa sinne!

      Poista
  4. Täällä on ihan syksyinen tunnelma, valot piti laittaa aamulla. Pitääkin käydä tänään kynttilöitä. Sulla on siellä ihana pyykkityttö apuna♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut tosi syksyinen tunnelma myös! Juuri eilen illalla sanoin isännälle, että ihan kuin ois syksy ja nuo mainitsemasi kynttilät kävivät mun mielessä myös :) Meidän ihana tytöt tykkää pyykätä ja tiskata <3 On ne kyllä aikamoisia apureita :)

      Poista
  5. Oijoi, malttamattomana odotan kuvia teidän keittiörempan etenemisestä! :) Meilläkin on saatu ensimmäiset kaapit ja laatikostot paikoilleen, lattia maalattu, vesikin juoksee taas hanasta ja tällä hetkellä pitäisi sähkömiehen olla hommissa, jotta saadaan siirrettyä kodinkoneet verannalta oikealle paikalleen. Voi veljet, onpa varmasti ihana tunne päästä tekemään ensimmäistä kertaa ruokaa oman kodin keittiössä. :)

    Mukavaa viikonloppua teillekin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillähän kuulostaa jo tosi hyvältä!!!! Meillä on vielä hirveästi hommaa, tai ei sitä kai niin paljon oikeasti olisi, jos vain näiden pikkuapulaisten kanssa saisi jotain tehtyä :D Mun pitääkin tulla nyt heti sinne sun uuteen blogiin ja kirjautua lukijaksi. Kerran aikaisemmin jo kävin, enkä jostain syystä päässyt kirjautumaan. Hyvä, kun tulit kommentoimaan, olisi voinut muuten taas unohtua koko juttu! Mukavaa viikonloppua teillekin <3

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitti Pieni Lintu, tämä on niin ihanaa aikaa, kun teiden varsilta voi poimia kimpun kotiin :)

      Poista