30. kesäkuuta 2014

Kuulumisia

Pahoittelen blogihiljaisuutta! Ollaan koko ajan sen verran työn touhussa, ettei kameran tai tietokoneen esiin ottaminen ole pahemmin mielessä käynyt. On ollut todella mukavaa ja välillä todella hajottavaa. Tänään on taas parempi fiilis ihan kaikin puolin ja erityisesti rempan suhteen :) Puhelin on ollut käden ulottuvilla kameran ja tietokoneen edestä, joten instagramiin on tullut päivitettyä päivien tapahtumia varsin tiiviisti. Käykää siis siellä kurkkimassa viimeisimmät kuulumiset :) 

Ehkä näin kesän aikana teilläkään ei ole aikaa samalla tavalla blogeissa notkua, joten en nyt stressaa itseäni sillä, että päivitystahti on näin satunnainen.

Mukavaa viikkoa ja instagramissa nähdään :)

6 kommenttia:

 1. Yleensä kesällä on parempaakin tekemistä kuin roikkua netissä. Toivottavasti kelit kohenee! Remontti-iloa! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin mäkin ajattelin, ettei muillakaan ole sen enempää kiinnostusta tässä koneella notkua, kuin mullakaan :) Mukavaa viikkoa Tuija!

   Poista
 2. Tässä tosiaan itse pitkästä aikaa selailen blogeja ja selkeästi huomaa, että postauksia on tullut niin paljon sitten viime kerran, että ei kaikkia millään jaksa läpi plärätä :) Täytyykin seurata instan kautta!!

  T:Mirka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule Mirka ihmeessä instan puolelle seuraamaan :) Ja bloginkin on tarkoitus palailla taas pian, kunhan remppakiireet (ja kesästä nauttiminen <3) hiukan hellittävät :)

   Kivaa kesän jatkoa sulle!

   Poista