29. huhtikuuta 2015

Moi videon muodossa :D

En olisi ikinä uskonut, että mun blogiin tulee video!!!! Meinaan kuolla nauruun täällä :D Ensimmäinen ja todennäköisesti viimeinen video, joka todistaa, että olen yllytyshullu :D Tässä mä nyt sitten olen.

Hauskaa päivää teille!


27 kommenttia:

 1. Nostan hattua itsekriittiselle siskolleni! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan luonnollinen pätkä! Nostan myös hattua, ja tuo muuten ihan uudenlaista (positiivisella tavalla) kuvaa susta; ehkä vähän lähemmäs meitä lukijoita? Hienoa, että uskalsit, ja julkaisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mrs Sinn <3 Kiva, että susta tämä tuo positiivisella tavalla jotain uutta :) Niin, tällainen mä olen, ihan 100% todellista mua...mitään "feikkivideota" en pystyiskään julkaisemaan, vaikka se vähän edustavampi voiskin olla :D

   Poista
 3. :D :D :D :D woooohoooooooooooooooooo IHAN MAHTAVAA!!!!!! :D :D :D Kerran sitä kato vaan "maine" menetetään ja sen jälkeen elämä on pelkkää laiffia ;) :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli hauska juttu tehdä, oikeasti! Ja jotenkin mä ajattelin, että jos kerran pystyn olemaan kameran edessä noin 100% oma itseni, niin ei tässä nyt minkään "maineen" takia tarvitse jättää videota julkaisematta. Yllättäen tämä jopa tuntui ihan pätevältä tavalta kertoa kuulumisia!

   Poista
  2. Joo, plus se käy nopsammin kuin joku viimesen päälle hiottu kirjoitus. Musta on hauskaa että videot on raakoja ja rehellisiä, superaitoja ;)

   Poista
  3. Pakko myöntää, että mäkin tykästyin tähän nyt kovasti :) Ja nopeaa oli, todellakin! Yhteensä 5 minuuttia, niin postaus oli jo ulkona ja yleensä käytän postauksen tekemiseen aikaa...no, KAUAN kuvineen päivineen!

   Poista
 4. Hyvä Sinä!!! :D Olin kuvitellut sun äänen toisenlaiseksi, en noin matalaksi (vaikka ei sulla nyt mikään möreä ääni ole, en mä sitä tarkoita :P) Ei muuta ku lisää videoita kehiin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiina! Juu, ei ole mitenkään lapsellisen heleä ääni mulla :D

   Poista
 5. Tämä oli Anna kaikkien aikojen paras veto sulta! Hurjan ylpeä olen ja ikävä nousi juuri tähtiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutta rakas <3 Olet niin kultainen <3 Ehkä näitä "kuulumisvideoita" tulee jatkossakin, oli nimittäin älyttömän kiva vaan laittaa koneen kamera päälle ja kertoa päällimäiset kuulumiset :) Ja julkaista se juuri tällaisena todellisena :D

   Poista
 6. Ei huano. Kiva kuulla ääntäsi. Tää video oli kivaa vaihtelua, voisit joskus toistekin yllättää. Kivaa vapunaikaa koko perheellesi. Tätisi Aila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Aila! Ehkä yllätän toistekin :) Kiitos samoin, mukavaa vappua myös sinne Suomen Turkuun!

   Poista
 7. Kiva kuulla ääntäsi. Oikein odotin kuuluuko pikkusiskokin! Kesällä olisi ihana, jos esittelisit tyttöjen kanssa pihaa ja taloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkusisko oli keittiössä valmistelemassa lihapullataikinaa, eli tutki purkkeja ja purnukoita kaikessa rauhassa :D Tosi kiva idea Nalle, pidän tuon mielessä!

   Poista
 8. Haa, hienoa ja rohkeaa! Oli kiva nhdä sua ja kuulla ääntäsi. Ymmärrän kiireen kuvailun ja varsinkin kuvankäsittelyn kanssa - sama homma täällä ja blogi jo aivan henkitoreissaan...Tsemppiä silti opiskeluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Karo-Liina :) Tsemppiä sullekin kiireisiin!

   Poista
 9. Niin luonnollisen oloinen olit :) Minä en ehkä aivan helpolla pääsisi oman itsekriittisyyteni ohi :) Mutta hienoa, että sinä teit sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja :) Juuri tuon takia päätin julkaista videon, että olin siinä niin oma itseni ja omasta mielestäni se jo melkein täyttää hyvän videon kriteerit ;)

   Poista
  2. Nyt tein jotain blogissani, sinun innoittamana :)

   Poista
 10. Hienoa, rohkea veto ja oli kiva nähdä sut ihan livenä. Hauskaa vappua teidän perheelle!

  VastaaPoista
 11. Oi. Olipas ihana video! Aito ja tosiaan täysin luonnollinen kuten Katja jo kommentoikin. Lisää näitä. Puutarhakierros kuulosti hyvältä idealta :) Iloista vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna, mahtava kuulla, että tykkäsit :) Enköhän mä joudu näitä vielä tekemään ;) Kiitos samoin, iloista vappua sinnekin!

   Poista
 12. What a good idea Anna! I do not speak Finnish but I can hear your voice.
  Have a good sunday!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Laurence! It was kind of a joke that my friend made me to do but I must say that I really liked doing this :) More coming soon! Have a nice week Laurence!

   Poista