30. huhtikuuta 2015

Vappukukat

Pihalta alkaa puskemaan jo monenlaista kukkijaa. Helmililjat ja kevätesikot, niitä riittää :) Kevät tuokin aina tullessaan pienet kukka-asetelmat pitkin kotia. Tykkään vaan niin kovin käydä leikkaamassa kukkia maljakkoon ja ripotella niitä sinne tänne :)

Vappukukiksi ei nyt varsinaisesti ollut hirveästi valinnanvaraa, sen verran suppea tuo pihan valikoima vielä on mutta keltainen sopii just passelisti vappuun ja sininen...no se toimii aina ;)

Kiitos vielä, että tykkäilitte mun eilisestä videosta, joka oli lähtökohtaisesti kyllä aina läppä, sillä en ollut ikinä edes ajatellut sellaista tehdä. Mutta oikeastaan tuo tuntui nyt tosi kivalta tavalta kertoa kuulumisia ja mikä ettei tosiaan vaikka kiertää pihaa teidän kanssa, kuten eilisissä kommenteissa toivottiin :) Vai mitä mieltä olette videoista jatkossa? 

Nyt toivottelen teille kivaa vappua!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos samoin Katariina, iloista vappua teillekin :)

   Poista
 2. Kivaa vapunaikaa sinne myös. Vappukukkasi ovat superihania noissa kauniissa kuvissa =) Videot ovat kivoja ja tuovat jotenkin näihin blogeihin sellaisen lisäulottuvuuden =) Eli lisää videoita siis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jori, vappu on mennyt pihalla puuhatessa, kuten varmasti myös siellä teillä :) Ihanaa ja touhukasta kevättä teille!

   Poista