23. huhtikuuta 2015

Päivän paras kuva!

Olipa taas ihan super päivä, sillä pääsin iltapäivällä kuvaamaan Mimmiä ja Elsaa Lumoan uusissa pluskoon mekoissa. En voi muuta sanoa kuin, että olipa mukava saada kameran edessä luontevat naiset kuvattavaksi!  Itselleni mallin ohjaus on vielä aika lailla harjoittelua, kun en ole tottunut siihen, että kameran edessä on henkilö, joka ottaa vastaan ohjeita :D Viittaan tällä siis omiin malleihini, joista otetaan sellaisia kuvia, mitä nyt sillä hetkellä sattuu tulemaan.

Laittelen myöhemmin lisää kuvia nähtäväksi, kunhan saan kuvat taas editoitua. Viimeistään ensi viikolla kuitenkin, kun Lumoan uudet naisten vaatteet saapunevat verkkokauppaan.

Kiitos antoisasta kuvaushetkestä Mimmi ja Elsa, sekä tietysti ihana Lumoan Suvi <3

Mitäs te kuvasta meinaatte?

Ihanaa loppuviikkoa jokaiselle <3 

10 kommenttia:

 1. Onnistuneita kuvia..ja ihania naisia....ja ennenkaikkea,kiva nähdä malleina ihan tavallisia naisia,eikä langanlaihoja tyttöjä,sillä suurin osa meistä suomalaisista naisista on pikkasen" pyöreitä"☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PikkuBertta! Näitä leidejä oli ilo kuvata :)

   Poista
 2. Sinulla on hieno ote Anna valokuvaukseen! Mahtavaa, että lähdet näin toteuttamaan haaveitasi askel kerrallaan; arvostan!

  VastaaPoista
 3. Mielettömän hyvä kuva! Tosi kiva kuvauspaikka ja mekot on kuin malleille tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mallu! Nämä Lumoan uudet pluskoon mekot on nimenomaan näiden mallien avulla mitoitettu, joten ei ihme, että istuu hyvin :)

   Poista