15. helmikuuta 2016

Mielessä se on

IMG_7313
Kevät
IMG_0956
Kesä

IMG_8396
Pihapuuhat
IMG_8543 copy

IMG_4617
Valkeat mekot
IMG_7377

IMG_0621
Kesäillat

IMG_9566
Mielessä ja suunnitelmissa.

Tänä vuonna luvassa ainakin talon terassin kunnostus ja viime kesänä aloittamani kesäkeittiö-projekti....ja varmaan monta muuta puuhaa.

Joko teillä on se mielessä? Suunnitelmia?

16 kommenttia:

 1. On, on!! :) Ihanat kesäkuvat! Kun ei vaan oikein jaksaisi enää odottaa...mutta kaikki se ihana on tuloillaan,ah! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tulee varmaan nopeammin, kuin arvaammekaan :) Kevät on jo ihan tässä nurkalla...siitä se alkaa!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Tuo on niin rauhoittava maisema, jossain kevään vihreyttä ja raikkautta ja punainen piharakennus sinisellä ovella! Haaveita ja odotuksia on: ihan ensimmäinen olisi kunnon pihakalusteet, toinen olisi kuistin jatke, katsotaan mitä saamme aikaiseksi :) Kasvien osalta Kirsikkapuu ja ruusupenkin jatke ja kasvimaan muovaus, eli multaa, multaa ja haketta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monenlaista suunnitelmaa jo :) Se on hyvä, että sitten kun aika koittaa, voi alkaa suoraan puuhaan...sormet, ne tahtovat jo multaan ja lapionvarteen :)

   Poista
 3. Voiko muuta miettiäkkään kuin kesää?! =) Ei pitkiä kalsareita, loskaa, pimeyttä vaan valoa, paljaita varpaita ja värejä!!
  Ihania kuvia sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kääntyy kesällä ihan päälaelleen :) Ihanaa <3

   Poista
 4. Mielessä on jo kovasti...<3
  Nämä kuvat saivat kesänkaipuun vaan kasvamaan... aivan mahtava tunnelma ja kauneus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina <3

   Kyllä se sieltä tulee ja on varmasti niin ihana, kuin kesä vain voi <3

   Poista
 5. Mies on jo ihan hartiat lysyssä kun aloin luetteleman hommia mitä MINÄ ajattelin että tehdään...tai no suurimmanosan mies joutuu. Hahhaa. Mutta mulla ajatus vaan vähän lentää tälle kevään korvalla...ja tiedä olisiko tällä tän hetken vahvoilla influenssa lääkkeillä oma osuus. Mi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olisi myös paljon puuhaa mutta saa nähdä, mitä kaikkea saa taas toteutettua :) Ainakin on sitten valinnanvaraa, mistä aloittaa :D

   Ihania suunnitteluhetkiä ja paranemisia <3

   Poista
 6. Täällä myös on kesä jo kovasti mielessä! Istutuspuuhat, kasvihuone ja puutarhahommat. Lämpöiset kesäillat terassilla ja paljaat varpaat. Onneksi aurinko tuntu tänään lämmittävän jo. Pian kevät on täällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, aurinko lämmitti jo!!! Pian se alkaa, maltetaan vielä hetki :)

   Poista
 7. Kesä tulvii näiden kuvien myötä katsojan sieluun. Kevät saisi pitkästä aikaa tulla aikaisin. Paljon on suunnitelmia. Nyt on ihanaa, ettei ole aikataulua tekemisille niin ihania kuin juhlat ovatkin. Vuoden päästä sitten taas juhlitaan! Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo juhlavuodet muistan omasta "nuoruudestani". Meitä on kolme sisarusta, kaikki kuuden vuoden sisällä syntyneitä ja muistan vuodet, kun aina oli rippijuhlaa tai lakkiaisia luvassa...ja sitä hommaa riitti. Vaikka paljon rennomminkin olisi ihan hyvin voinut ottaa :)

   Ihania suunnitelmia sinne Tuija!

   Poista