1. helmikuuta 2016

Hei hei tammikuu

KuukausikoosteE
Tarina tammikuusta

Olipa kerran pikku Elise ja Josefina. Oli talvi. Siskokset huomasivat, että pulkkamäki kutsui heitä. Elise ja Josefina menivät pihalle ja tietenkin he menivät hiihtämään ja pulkkamäkeen.

Josefina sai ystävän nimeltään Marieela. Marieela sanoi "Voi kun mulla olisi kuumaa kaakaota". Josefina sanoi "Mutta minullahan on kuumaa kaakaota ja minulla on pipariakin. Voimme jakaa nämä tuon kuusen alla".

Nyt tytöt huomasivat Josefinan pikkusiskon ja he jättivät Eliselle vähän kaakaota ja viisi piparia. Seuraavaksi kaikki kolme tyttöä menivät takaisin pulkkamäkeen ja laskivat pimeään asti. Loppu.

kirjoittanut, Josefina 6v.

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tyttö kirjoittaa isona kuulemma ihan oman kirjan, sellaisen kovakantisen, joita myydään kirjakaupoissa :) Pehmeäkantisia täällä kotona onkin kirjoitettu jo useampia ;)

   Poista
 2. Loistavaa Josefina! Kiitos tästä valonpilkahduksesta helmikuiseen iltaan! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Josefina on oikea tarinanikkari :) Ehkä tuleva kirjailija, mistäs sitä ikinä tietää :)

   Poista
  2. Kaikki on mahdollista! Hienoa, jos pienestä asti tunnistaa omat vahvuutensa ja niiden kehittämisessä saa tukea ja arvostusta rakkaudella. Tuija

   Poista
 3. Tuo tammikuun kuvakollaasi on kattava ja kaunis ja tarina taas osoittaa huomattavaa kielellistä lahjakkuutta ja luovuutta.

  VastaaPoista
 4. Hieno tarina! Ja upea kollaasi, niin kauniit kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kirsikka <3 Tyttö tykkää kovasti kirjoittamisesta :)

   Poista