14. toukokuuta 2016

Jännittäviä aikoja

4K7A6838
Täällä omenatarhassa eletään jännittäviä aikoja! Omenapuut ovat nimittäin pullollaan nuppuja ja pelkään niiden pullahtavan auki juuri viileämmän ja sateisen hetken kynnyksellä.
4K7A6845
Tämä on tärkeintä aikaa, jos mietitään tulevaa satoa. Jos kukinnan aikaan on kylmää, sateista ja tuulista, niin pölyttäjiä ei kertakaikkiaan ole liikkeellä. Toivotaan siis lämpöistä ja lempeää jaksoa heti näiden sateiden jälkeen!
4K7A6858
Verstaan seinustalla oleva omenapuu on jo osittain avannut kukkansa, ensimmäisenä joka kerta <3 Muut seuraavat pian perässä.
4K7A6849
Kahdet kuvaukset on myös tarkoitus toteuttaa omenankukkien äärellä ja saada ne sovitettua kalenteriin muiden kuvausten lisäksi. Loppu toukokuu tuleekin olemaan todella kiireinen töiden suhteen, kun luvassa on myös reissua Vaasan suunnalle sekä Keski-Suomeen. Ja blogi taas saattaa olla aika hiljainen mutta toivon, että tännekin ehtisin välillä jotain huikkaamaan :)
4K7A6844
Mutta nyt, tsekkaamaan vielä omenankukkatilanne ja sen jälkeen pihasaunan löylyihin <3

Mukavaa viikonlopun jatkoa ja kuullaan taas!

2 kommenttia:

 1. Voi teitä onnellisia omenatarhureita! Tälläkin tontilla oli Adolfin aikaan omenapuita, mutta nekin oli uudistusinnossa kaadettu pois. Kaipa tämä löytömme olisikin ollut omenatarhalla höystettynä liian ihanaa ollakseen totta. Jälkiviisaana harmittaa, ettemme ensimmäiseksi istuttaneet uusia kaadettujen tilalle. Nyt on kolme pientä alkutaipaleellaan. Pihasauna on valmiin meilläkin, joten rentouttavaa lauantai-iltaa! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omenapuut ovat kyllä ihania ja olivat tosiaan, kuin lottovoitto tämän talon rinnalla <3 Hassua, etten ikinä ollut haaveillut edes yhdestä omenapuusta ja sitten niitä olikin kerralla 25 :D

   Onneksi teillekin on siellä kukkaloistoa ja satoa luvassa kuitenkin pian <3

   Poista