1. toukokuuta 2016

Terassilla

4K7A5198
Me olemme viettäneet aurinkoista vappua omalla pihalla ja terassilla. Olemme syöneet vähän herkkuja, grillailtu, siistitty pihaa ja mittailtu terassia projektin jatkamiseksi. En muista olenko täällä blogin puolella terassirempasta mitään puhunutkaan mutta instaseuraajat ainakin tietävät, että sellaista on meillä tänä keväänä puuhailtu. Paljon on jo tehty ja todella paljon on vielä tekemättä! Mutta onneksi tätä remppakautta riittää tässä koko kesä :)

Muistatteko vielä millainen terassi oli ennen? No, aika erilainen :D Yritän etsiä jostain jonkun vanhan kuvan viimeistään siinä kohtaa, kun tulee ihan oikeasti valmista :)
4K7A5199
Rakensin terassille leveän sohvan kuormalavoista ja sohva sai ainakin toistaiseksi päälleen tyynyjä ja kudotun täkin varmaan kymmenen vuoden takaa. Ruokapöytää terassille ei ole tulossa ollenkaan, koska kokemuksesta tiedän, ettei sen ääressä juurikaan istuttaisi. Sohvalla sen sijaan ollaan jo rötvätty koko porukka toistemme kainalossa :) Ja osataan me toki sohvalla tarpeen mukaan syödäkin tai ainakin sohvapöydän äärellä...jos sellainen on tulossa :)
4K7A5206
Laskimme terassin talon kohdalta maan tasalle ja kappas vaan, meillä ihan tosissaan on rinnetontti :D Portaat on tarkoitus jatkaa tietysti pihalle asti ja myös matalampaa levennystä terassiin on vielä tulossa. Myös pergola rakennetaan tuonne sohvan kohdalle :)  Ai niin, myös kaide on tulossa portaisiin. Niin, että mittailtu on! Mies lupasi huomenna hakea lisää puutavaraa ja eiköhän näillä keleillä taas saada hommaa etenemään.

Niin ja tietysti muutamiin terassin reunakohtiin on tulossa kukkapenkkejä pehmentämään terassin reunoja ja pienentää ne penkit kivasti myös leikattavan nurmikon määrää :)

Terassifiiliksillä toivottelen teille kivaa vapunpäivän iltaa! Ja kertokaa nyt hyvänen aika mitä te olette puuhailleet :)

6 kommenttia:

 1. Oi, miten kivalta paikalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tulee tosi kiva! En malta odottaa, että saadaan kokonaan valmiiksi :)

   Poista
 2. on oltu aamusta iltaan ulkona...jaettu taimija purkkeihin eli koulittu...pro-termein...syöty....lenkkeilty kunneltu lintukonserttia...nautittu...ihana vappu oli!!!

  VastaaPoista
 3. Vappusää yllätti iloisesti. Aamiainen verannalla ja veneen pesu auringon lämmössä oli mukavaa, kun muistimme välillä syödä herkulliset tortillat. Oivallinen ruoka, jonka täytteet on helppo varioida kunkin ruokavalioon sopivaksi. Aurinkoista toukokuun alkua Anna! terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan kuuloista Tuija! Tortilloja pitääkin muuten tehdä taas pitkästä aikaa!!!!

   Aurinkoa ja linnunlaulua <3

   Poista