28. syyskuuta 2016

Meidän pojat

4K7A2214
Meillä vallitsee ihana hiljaisuus juuri nyt. Isompi tyttö on vielä koulussa ja pienempi nukahti päikkäreille. Ja meidän uudet pikkuisetkin vetelevät sikeitä tuolla olohuoneen sängyllä. Meille nimittäin muutti kaksi pikkuista kissaa! Saanen esitellä, Vincent ja Felix!

He ovat meillä nyt kolmatta päivää ja on kyllä oikein ihmeteltävä miten hyvin kaikki on sujunut. Pojat ovat sopeutuneet uuteen kotiinsa hienosti ja me aikaisemmat asukkaat olemme aivan haltioissamme näistä noin 3 kuukauden ikäisistä kissoista. Olemme kesyttäneet näitä puolivillejä kaveruksia kesän ajan tutulla maatilalla ja nyt kun he ovat meillä kolmatta päivää, voisi melkein kuvitella, että olisivat olleet meillä jo ihan alusta asti.

Kamera ja läppäri tosin ovat pysyneet visusti kaapissa, etteivät pikkuiset keksi niille mitään omaa käyttöä mutta nyt, jos tämä hiljaisuus vielä hetken jatkuu, niin vastailen myös noihin edellisiin kommentteihin! Ja heti sen jälkeen menen paijaamaan noita pikkuisia <3

Kissamaista keskiviikkoa teillekin!

6 kommenttia:

 1. Söpöläiset! Kahdestaan heillä on varmasti hauskaa, varsinkin, kun ette ole kotosalla. :) Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä päätös ottaa kaksi! Pojilla on iltaisin aika kova meno, kun tytöt lähtevät nukkumaan :D Mutta tosi nopeasti ovat myös kesyyntyneet ja tottuneet jopa tuohon pienempään, nopealiikkeiseen ja kovaääniseen tyttöön :)

   Poista
 2. Onnea yhteiselle taipaleelle♥♥

  VastaaPoista