18. syyskuuta 2016

Uusia juttuja

V--3
Nyt kun uusi blogibanneri on keikkunut tuossa ylhäällä jo viikon verran, niin ajattelin viimein kysyä teiltä, että mitä tykkäätte? Itse olen superinnoissani siitä ja sen syntytavasta ja siitä mihin sitä vielä jatkossa suunnitellaan käytettäväksi!
V--6
Sain jo kevään lopulla viestiä lohjalaisesta mainostoimisto Kiinnosteesta, että he kaipaisivat uusia kuvia omille sivuilleen. Kiinnosteen perustaja Annastiina oli bongannut mut jostain lehdestä, pitänyt mun tyylistä ja kun kerran samassa kaupungissa ollaan, niin treffit sovittiin saman tien. Itse olin juuri samaisella viikolla törmännyt Annastiinan piirtämään näyteikkunakuvaan ja todella pitänyt siitä kepeydestä ja ilmavuudesta, jota siinä oli.
V--5
Aloimme suunnitella Kiinnosteelle uusia kuvia (tässä yllä) ja tähän blogiin uutta banneria (tuolta alempaa löytyy myös uudet some-napit, jotka pitäisi vielä saada koodattua bannerin alle). Annastiina toivoi raikkaita kuvia omasta työskentelystään Kiinnosteen studiossa, näiden toiveiden lisäksi sain vapaat kädet.

Omissa toiveissani taisin olla yhtä suurpiirteinen. Pyysin raikkautta, ilmavuutta, selkeyttä (samalla runsautta), jotain blogin nimeen liittyvää eikä mitään liian symmetristä.

aamu omenatahassa blogiotsikko VALMIS kiinnoste
Annastiina kaiketi nauttii suurpiirteisistä toiveista, kun tuloksena oli tämä upea piirros lintuperheestä omenapuun oksilla <3 Aivan täydellinen, jos multa kysytään! Tykkäättehän tekin siitä yhtä kovin!?

8 kommenttia:

 1. Huomasin sen jo viime käynnilläni täällä, ja ihastelin että onpa kaunis! Toki vanhakin banneri oli ihana omenineen, mutta tosi upea on tämä uusikin :-)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva banneri. Erottuu ja istuu hyvin blogin luonteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kati, Annastiina kyllä osui naulan kantaan tämän kanssa! Mun mielestä myös istuu blogiin erinomaisesti :)

   Poista
 3. Tykkään kovasti! Kaunis, raikas ja kivoja yksityiskohtia.

  VastaaPoista