19. syyskuuta 2016

Pikku hiljaa se helpottaa

4K7A1464-Edit
Jo keväästä alkanut epävarmuus kotiasioiden suhteen on saanut mielen ajoittain matalaksi ja askeleen painavaksi. Asioiden hidas eteneminen, epävarmuus kaikkien palasten loksahtamisesta paikoilleen, ajatus oman kodin myymisestä ja jännitys suureen tuntemattomaan hyppäämisestä. Aikamoisessa vuoristoradassa sitä ollaan oltu.
4K7A1425-Edit
Askel on kuitenkin keventynyt pikku hiljaa asioiden edetessä ja varmuus siitä, että tämä todellakin joskus on totta ja tapahtumassa on kasvanut koko ajan. Tänään tekee mieli jo vähän hypähdellä, kun yksi asia tulevan osalta loksahti kohdilleen. Edelleen jännitettävää riittää mutta hiukan vähemmän kuitenkin. Näyttää siltä, että nämäkin haaveet ja unelmat tulevat vielä muuttumaan ihan todelliseksi.

Nyt käsillä olevista haaveista olen kirjoittanut tänne blogiinkin jo reilun kahden vuoden ajan. Ne löytyvät rivien väleistä, joten saattaa olla, että niitä on vaikea löytää. Toivottavasti pääsisin vielä tämän syksyn aikana kirjoittamaan asiasta ihan näissä näkyvissäkin riveissä.

4 kommenttia:

 1. Kaikkea hyvää <3
  ps. onko tää siitä tammen läheltä? ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa <3 On tämä siitä tammelle johtavalta polulta, meidän lempipaikka tuo metsä polkuineen ja tammineen <3

   Poista