20. tammikuuta 2017

Kettutytöt

RG7A5567
Huomenta perjantaihin. Ulkona on vielä hämärää mutta kirkas taivas ja loistava kuu lupailevat kaunista päivää. Olin jo eilen aivan häkeltynyt auringonpaisteesta ja lintujen laulusta, joka kuului ikkunoiden läpi sisälle asti. Fiilis oli jo melkein maaliskuussa vaikka talvea vielä onkin edessä. Mutta kevättä kohti mennään ja tuo ihmeellinen auringonpaiste saa ajatukset laukkaamaan kukkapenkkeihin ja ties minne muualle.
RG7A5576
Joululomalla taas oli tiukka pakkaspäivä, kun pidimme tyttöjen kanssa käsityöpäivää lämpimissä sisätiloissa. Isompi tyttö olisi halunnut tuunata pinkin unimaskinsa mutta lopulta päädyttiin tekemään kokonaan uusi kangasvaraston antimista. Haettiin ideoita Pinterestistä, kaivettiin kangaslaatikoita ja otettiin mallia vanhasta unimaskista. Kun maski viimein valmistui, päätimme tehdä vielä samasta kankaasta pienet tyynyt molemmille tytöille. Modasin vähän maskin hankalia korvia niin, että tyttö pääsi itsekin enemmän tekemiseen mukaan. Opetin tytölle korvissa näkyvän piston ja hän sai taiteilla tyynyihin korvat, silmät ja nenän.
RG7A5577
Tänään on sellainen fiilis, että taidan vaihtaa vapaalle aika aikaisin ja nauttia tulevasta viikonlopusta, jolle ei liiemmin suunnitelmia ole. Ehkä vedän unimaskin silmille mahdollisimman pitkäksi aikaa ja huilaan vaan.

Oikein kaunista perjantaita teille ja pian alkavaa viikonloppua!

4 kommenttia: