7. tammikuuta 2017

Viikon tauon jälkeen

RG7A4569
Viikon tauon jälkeen takaisin blogissa. Tuntuu, kuin en olisi käynyt täällä ikuisuuksiin. Suunnitelmissa ei ollut pitää taukoa lainkaan mutta koululaisen loman ajan on ollut niin paljon kaikkea menoa ja puuhaa, ettei blogi ole juuri käynyt mielessäkään.

Eikä myöskään kamera! Olen antanut sen olla ihan rauhassa sen jälkeen, kun uuden vuoden aattona ikuistin yhden ihanan parin onnen vihkimisen jälkeen.

Tänään tartuin kameraan välipala-aikaan, kun tuli sopiva fiilis. Katettiin pannukakut poikkeuksellisesti olohuoneen sohvapöydälle ja näemmä siinä välipala maistuu kaikista parhaimmalta :D
RG7A4574
Huomenna alkaa arki, kun pakkaan kuvauskaluston autoon ja suuntaan Pohjanmaalle kuvaamaan kahta kotia. Keskiviikkona sitten taas koneen ääressä ja perusarjen kimppuun oikein urakalla.
RG7A4581
Saa nähdä mitä lähiviikot oikein tuovat tullessaan! Fiilis on jotenkin sellainen että jotain suurta tulee tapahtumaan, aika sen meille näyttäköön!
RG7A4540-2
Nyt toivotan teille oikein ihanaa huomista sunnuntaita ja tammikuun jatkoa! Toivottavasti kuullaan taas ensi viikon aikana!

6 kommenttia:

 1. Vesi kielellä katson kuviasi pannukakuista! Hyvää työviikkoa! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hyviä :) Kiitos Tuija, hyvää viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Iloa alkaneeseen vuoteen!

  Herkulliset pannukakut:)

  VastaaPoista
 3. Hassua! Tein juuri samana päivänä lapsille välipalaksi juuri samanlaisia pannareita, ja syötiin niitä mm. omppuhillon kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska sattuma :) Mukavia päiviä teidän koko perheelle :)

   Poista