10. tammikuuta 2018

Hieno päivä!

RG7A4174
Täällä saaressa on ollut tänään aivan huikea päivä ja fiilis on myös sen mukainen! Aamu valkeni todella sankkaan sumuun ja kun sumu viimein selkeni, kuuran koristama maisema antoi aihetta hymyyn. Sain aamulla ihania vieraita kuvausten merkeissä ja vitsit, että jälleen kerran voi sen todeta, kuinka paljon toisen ihmisen energiasta ja positiivisuudesta voi saada virtaa ja inspiraatiota myös itselleen <3
RG7A4180
Kuvausten jälkeen vedin lämmintä päälle ja lähdin ihailemaan kuuraa myös polun puolelta. Meillä ei ole vielä lunta, joten tuo kaikki valkoisuus toi valoa aivan mielettömästi. Ja tietysti kirpakka pikku pakkanen on aina piristävää!
RG7A4192
Oli ihanan hiljaista. Kuului vain toppatakin hupun kahina korvissa.

RG7A4189
Kellahdin hetkeksi selälleni polulle, koska silloin, kun siihen tarjoutuu hyvä mahdollisuus, siihen on todellakin viisasta tarttua. Tekee todella hyvää vaihtaa välillä tulokulmaa. Suosittelen lämpimästi.
RG7A4197

RG7A4183

RG7A4206

RG7A4211

RG7A4217

RG7A4220
Illemmalla piipahdettiin vielä kirjastoautossa ja pihasaunassa ja nyt mietin uskallanko avata lainaamani kasvihuonekirjan vai saako siitä tällaisen upean päivän päätteeksi liikaa mahtavia ideoita!

Kaunista ja aurinkoista viikon jatkoa <3 

8 kommenttia:

 1. Upea päivä, onnittelen. Paljon positiivista energiaa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aila! Kivaa viikon jatkoa sulle ja terkkuja mammalle meiltä kaikilta, myös kissoilta :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Samat kauniit olosuhteet vallitsivat meilläkin, tosin koko päivän oli aika sumuista ja vähemmän aurinkoista, mutta kuuraa oli valtavasti ja ilma leijaili täynnä ihan ihan pieniä jääkiteitä, kuin glitteriä lumisadepallon sisällä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitteriä ja timantteja tosiaan noihin kuura-päiviin mahtuikin! Nyt kuuran hälvettyä täällä odotellaan, jos viimein saataisiin sitä lunta :) Ja onhan sitä luvattukin, jes!

   Kaunista viikkoa sinne teille <3

   Poista
 3. Upean näköinen ja kuuloinen päivä <3 Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3 Aurinko, valo ja tuon päivän kuura avasivat silmät taas ihan toisella tapaa tähän vuodenaikaan, toivottavasti ennusteet pitävät paikkansa ja saadaan lisää valoa vielä tällä viikolla!

   Poista
 4. Onpa kauniita kuvia. Lumi luo tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli. Lumi tekee kyllä maisemalle mahtavan silauksen! Jännityksellä jään seuraamaan, saadaanko sitä lunta tänne etelään vielä tämän viikon aikana, kuten on ennustettu.

   Poista