8. tammikuuta 2018

Viime vuoden kukat uuden vuoden äärellä

RG7A3786
Riisuin viime vuoden puolella tehdyn kukka-asetelman vaasistaan ja mietin hetken päättynyttä vuotta. Vain hetken siksi, että halusin keskittyä enemmän tulevaan, kuluvaan vuoteen.
RG7A3772
Viime vuosi oli raskas. Raskas jatko sitä edeltäneelle raskaalle vuodelle. Monta asiaa vei minua kauemmas itsestäni, kuin huomaamatta ja jossain vaiheessa tajusin, etten enää näe tai tunne asioita, kuten ennen ja kammottava negatiivisuuden aalto ravisutti ravisuttamistaan, eikä millään tahtonut päästää irti, vaikka kovin rimpuilinkin. Jossain vaiheessa tajusin jättää hankalan ja uuvuttavan ihmissuhteen taakseni, ihmisen joka oli onnistunut nujertamaan hyvät ajatukseni ja kääntämään kaiken tekemäni paskaksi. Vaikka olo helpottikin heti, negatiivisuus oli pureutunut ajatuksiini niin syvälle, ettei se suostunut irrottamaan otettaan, vaan pyöri pääni sisällä, kuin sillä ei olisi ollut aikomustakaan poistua.
RG7A3788
Tarvitsin aikaa ja tarvitsen sitä edelleen. Haluan löytää itseni uudelleen, tapani nähdä kauneutta, kykyni kirjoittaa ajatukset sanoiksi ja herkkyyden aistia taian ihan jokaisessa tavallisessakin hetkessä.

Olen päässyt jo etenemään oikeaan suuntaan. Minulta kysyttiin tänään "Mitä teille kuuluu?" ja vastasin "Tosi hyvää." Mietin sekunnin olisiko minulla vastaukseen jotain lisättävää, enkä keksinyt muuta. Sanoin vielä toistamiseen "Tosi hyvää" ja tunnustelin vastausta mielessäni.
RG7A3744
Vuoden tärkeimmät tavoitteet ovat siis itseni kuunteleminen ja hyviin asioihin keskittyminen. Ja vaikka tavoitteita olisi muitakin, ne seuraavat sitten ajan kanssa itsestään perässä.
RG7A3763

RG7A3790

RG7A3766
Kuten jo tuli kerrottua, meille kuuluu tosi hyvää! Mitä teille kuuluu?

8 kommenttia:

 1. <3 Tunnistan samaa, negatiivisuutta ja raskautta. Toivoa, että tämä vuosi toisi tullessaan keveyttä ja valoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä, keveitä ja valoisia ajatuksia sinulle Katja <3

   Poista
 2. Väsynyt, mutta onnellinen on tämän hetken tunto. Tämä pimeys ja lumettomuus vie yllättävästi voimia, mutta kevättä kohti mennään! Hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle Nonna! Ja toivotaan tänne eteläänkin edes pieni lumikerros, valoa tulisi varmasti huimasti lisää. Kevättä kohti joka tapauksessa <3

   Poista
 3. MInulle kuluva talvi on ollut ihan poikkeuksellisen raskas. Voimat ovat usein olleet lopussa ja riittämättömyyden ja negatiivisuuden tunteet ovat vaivanneet. Toivon, että kevään tullen olokin kevenee.

  Hienoa, että olet pystynyt karistamaan matkasta ihmissuhteen, joka ei tuo mitään hyvää, vaan vain verottaa voimia. Se on monesti vaikeaa, mutta joskus välttämätöntä.
  Toivon sinne valoisia ja kepeitä keväänodotuspäiviä :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu, kaikki valo ja kepeys otetaan ilolla vastaan <3

   Toivottavasti kevät tekee tehtävänsä ja karistaa sinultakin raskaan talven taakan! Toivon arkeesi paljon positiivisia ajatuksia ja kauniita, hyvältä tuntuvia hetkiä <3

   Poista
 4. Ihanaa nähdä näin rehellinen, kaunis postaus. Puit omat ajatukseni sanoiksi. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on kirjoitettava sanat konkreettisesti näkyviin päästäkseen asioissa eteen päin. Luulen, että hetki oli nyt oikea. Kiitos sinulle kommentista ja kaunista uutta vuotta!

   Poista