29. elokuuta 2012

Syksyn tuulet

Syksy on muutosten aikaa. Meillä on
muutama jännittävä juttu menossa ja
uskoisin, että blogikin kokee omat
muutoksensa syksyn edetessä :)
Nyt kysyisinkin teiltä, ihanat lukijani
mikä saa palaamaan uudestaan Aamu
Omenatarhassa-blogiin? Millaisia juttuja
haluat lukea, mihin asioihin liittyen? Myös
postaustoiveita saa esittää. Sana on muuten
vapaa, mutta vähemmän omenajuttuja ei saa
toivoa, koska sitä en voi toteuttaa ;)

Ihanaa viikon jatkoa kaikille, olette ihania <3

28 kommenttia:

 1. Minut saa palaamaan blogisi ihanan rauhallinen tunnelma, uskomattoman kauniit kuvat, osaat taltioida hyvin tunnelman, sekä mukavat kirjoituksesi laidasta laitaan. Pidän blogistasi juuri tällaisena, toiveena voisi ehkä olla käsityöjuttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Käsityöjuttuja varmasti luvassa, kun syksy etenee vähän pidemmälle...monta juttua jo suunnitteilla :)

   Poista
 2. Ihana koti sinulla! Olisin hyvin kiinnostunut siitä omenasiiderireseptistä, joten olisi mukava, jos voisit kirjoittaa siitä. :) Itsekin pohdin runsaalle omenasadolle käyttöä, joten reseptejä ja ideoita ei ole koskaan liikaa. Remontointi, käsityöt ja tuunaus ovat myös lähellä sydäntäni, joten niistäkin olisi erittäin mukava lukea lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Isäntä työstää juttua omenasiideristä, minähän en siitä tiedä mitään...mutta siis tulossa on :)Remppaa, käsitöitä ja tuunausta tulossa varmasti, kun syksy painaa päälle :)

   Poista
  2. Jään innolla odottamaan! :)Kauniita kuviasi ja blogiasi on niin ihana katsella ja seurata.

   Poista
 3. Oi oi, kyllä nyt alkoi kutkuttamaan, että mitähän ne jännittävät jutut on...! :D Jenni tiivisti aika hyvin munkin ajatukset, en osaa sanoa mitään toiveita. Sun blogissa vaan on sitä jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Veera <3 Nähtäväksi jää, mitä jännät jutut on ;)

   Poista
 4. Mulle tulee aina jotenkin todella harmoninen olo sun teksteistä ja kuvista.
  Toivottavasti siis tunnelma säilyy. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Niina <3 Tunnelmasta onkin tarkoitus pitää kiinni :)

   Poista
 5. Kauniiden kuvien lisäksi pidän sinun aitoudesta, joka välittyy teksteistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raija! Pidän itseäni nimenomaan aitona ihmisenä ja on kyllä suuri ilo kuulla, jos moinen välittyy teksteihin <3

   Poista
 6. Yhdyn ensimmäiseen! :) Eli jatka samaa rataa <3

  VastaaPoista
 7. Samaa mieltä ollaan täällä, joten jatka vaan samaan malliin. Blogisi on aina täynnä kauniita kuvia joita on ilo katsella!

  VastaaPoista
 8. Tämä on oivallinen tapa päästä olemaan mukana arjessanne. Jatka vain samaan malliin. Sinulla on kiva tapa käsitellä äidinkiltämme. Hyvää tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aila kommentista :) Arjen taltioimiseen ja seuraamiseen tämä blogi onkin alunperin tarkoitettu. Hyvää viikonlopun jatkoa myös sinulle ja mammalle terveisiä!

   Poista
 9. Minä palaan sun blogiin aina uudelleen monista syistä. Susta on tullut rakas nettiystävä mun blogin kautta (viime aikoinakin olen miettinyt kovasti, että mitä teille kuuluu!), ja on kiva kuulla ja nähdä eri puolia teidän elämästä :-) Tärkeä syy on myös se, että sun blogi on niiiiin I-HA-NA ja kaunis ja hempeä ja samaan aikaan unelmoiva mutta realistinen. Minuakin jännityttää, että mitä muutoksia teillä on meneillään ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos skribettti kauniista sanoistasi. Sinä ja te olette myös olleet minun mielessäni:) Juuri nyt meille kuuluu aika hyvää :) Pian toivottavasti kuulet mitä meillä on täällä meneillään!

   Poista
 10. Musta on kiva katsella sun kauniita kuvia ja lukea sun juttuja teidän arjesta. Teidän pihaa jaksan myös ihastella. Täälläkin on kovasti keitelty omenoista sokeritonta sosetta pojalle, kohta alkaa uuden satsin valmistus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saska! Kiva, kun muuallakin tehtaillaan soseita ;)

   Poista
 11. Minä palaan blogiisi siitä syystä, että kuvat ovat kauniita ja taitosi kirjoittaa asioista on todella positiivinen ja rohkaiseva. Taisit kesällä jossakin postauksessa mainita, että vaikka teillä oli joku hässäkkä lomareissulla ja siitä voisi revitellä vaikka kuinka, haluat säilyttää blogisi hyvänmielen blogina. Sellaisena minäkin sen toivoisin jatkuvan.

  Pidän ja kunnioitan myös sitä, että et jaa liikaa kodistasi kuvien kautta. Ja ihmisiä et myöskään kuvaa liikaa eli tunnistamisen mahdollisuus on aika pieni. Se on viisautta tämän päivän blogi- ja nettimaailmassa.

  Kaikkea hyvää syksyysi!

  t. vakiovieras

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja sitäkin vielä, että kiva kun me anonyymit ja muut " googletilittömät" voidaan kommentoida sinulle. Riskinsä siinäkin, mutta kiva että otat sen riskin. :)

   t. sama kuin yllä

   Poista
  2. Kiitos kommentista vakiovieras :) Yritän tietoisesti kerätä blogiin arjen kauniita asioita, sillä olen huomannut niiden taltioimisen muokkaavan myös ajattelutapaani positiivisemmaksi. Toki elämässä tulee väkisinkin myös niitä hiukan heikompia hetkiä ja sekin saa mielestäni blogeissa näkyä mutta omassa blogissani en halua niitä kovin näkyvästi läpikäydä...ne asiat on parempi käsitellä omassa porukassa.

   Kaikkea hyvää myös sinun syksyysi!

   Poista
 12. Pidän blogin rauhallisesta ja seesteisestä tunnelmasta, joka välittyy valokuvien mukana. Kerrassaan ihana blogi. :) Käsityöjuttuja ehkä kaipailisin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna :) Käsityöjuttuja kohtapuoliin :)

   Poista
 13. Tylsä vastaus mutta pidän kaikesta tässä blogissa. Kauniit valokuvat, tunnelmalliset kirjoitukset, arjen kauneus. Olemme hyvin samanlaisessa elämäntilanteessa ja meillä näyttäisi olevan hyvin samanlainen sisustusmakukin, nämä saavat minut palaamaan uudelleen ja uudelleen.

  Itse lukisin erittäin mielelläni lisää puutarha- ja tuunausjuttuja. Kiitos upeasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Nelli, kiitos! Ei ollut tylsä vastaus missään nimessä, vaan aivan ihana <3 Puutarhajuttuja varmaan tiedossa vielä syksyllä ja keväällä sitäkin enemmän :) Veikkaan, että talvi on tuunauksen kulta-aikaa meidän huushollissa :)

   Poista