6. syyskuuta 2012

Inspiraatiota

Nyt on se hetki, kun voin paljastaa blogiin tulevia uusia juttua, joita syksy tuo tullessaan!

Lokakuussa syntyy blogimaailmaan uusi jännittävä Inspiration-konsepti, johon blogini on kutsuttu mukaan! Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. 

Blogissani tulee lähiaikoina näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up -kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksia 10 lahjakorttia.

Aika jännittävää sanoisin! Mielenkiinnolla
odotan mitä tällainen mahdollisuus tuo
tullessaan. Blogin ulkoasu tulee ainakin
vähän muuttumaan jossain vaihessa
mutta mitä mun juttuihin tulee...
eiköhän ne pysy aikalailla
vanhalla linjalla ;)

Jännittävää viikon jatkoa kaikille!

18 kommenttia:

 1. Oo, paljon onnea uusiin jännittäviin juttuihin! :) Innolla odottaen :)

  Kivaa viikonjatkoa sinulle myös!

  VastaaPoista
 2. kuulostaa ihama huikeen mahtavalta jutulta!! mielenkiinnolla jään myös minä odottelemaan!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä kuullostaa huikeen mahtavalta :)

   Poista
 3. Todella hieno juttu, onnea uusiin tuuliin! :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea ja inspiraatiota uusiin jännittäviin asioihin :) <3

  VastaaPoista
 5. Onnea blogin uusista tuulista! Minullekin tuli kutsu, huh, aika jännä juttu ja olin tosi otettu, mutta kieltäydyin tällä kertaa kuitenkin kohteliaasti kutsusta. Mutta totisesti on mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea tuo Inspiraatio mukanaan tuo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aniliini! Tämä oli mulle sellainen juttu, etten voinut millään kieltäytyä. Ihan pakko oli lähteä mukaan ja nähtäväksi jää mitä kaikkea se tuo tullessaan.

   Poista
 6. Kuulostaa kivalta :) Jään odottelemaan!

  VastaaPoista
 7. Oi, ihan upea juttu! Sinun kyllä kelpaa moiseen osallistuakin, ihania tunnelmia saat linssin läpi tallennettua. Ne tempaavat todella mukaansa :) Onnea <3

  VastaaPoista
 8. Hui!
  Hienoa, että rohkenet uusiin tuuliin! Olen tykännyt blogisi rauhallisesta ilmapiiristä ja toivon, että se säilyisi uudessakin systeemissä. Tosin epäilen... muutama lukemani blogi on liittynyt isompiin yhteisöihin ja ajan myötä niistä on tullut rankasti kaupallisia ja rauhattomia. Se on todella suuri harmi ja olenkin luopunut niiden lukijaporukasta.
  Mutta pidä sinä pintasi tämän ihanan blogin ja sen ilmapiirin säilymiseksi ;) !

  Iloa uusiin tuuliin!

  vakkarilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui todellakin ja kiitos kommentista vakkarilukija! Kiva kuulla, että olet tykännyt blogistani. Olen itsekin nähnyt joidenkin blogien kohdalla muutoksen seuraukset yhteisöön liittyessä ja haasteita sen oman jutun pitämiseksi varmaan on luvassa. Haluan kuitenkin ehdottomasti tällaistakin bloggamista kokeilla, kun sellaiseen tulee sopivan tuntuinen mahdollisuus. Tärkeintä itselleni kuitenkin on siitä "omasta jutusta" kiinni pitäminen. Toivottavasti et joudu pettymään :)

   Poista
 9. Jee, jännää! Onnea uusiin tuuliin :)

  VastaaPoista