12. syyskuuta 2012

Syksyn tullen

Kaipaan ympärilleni selkeyttä ja
harmoniaa.
Kesän aikana tuntuu kertyneen hirveästi
kaikkea tavaraa näkyville.
Luonnon rauhoittavia sävyjä ja pehmeitä
tuntumia <3
Keveitä asetelmia.
Taidan kiikuttaa nuo vanhat ikkunat takaisin
verstaan vintille. Hain ne vajaa vuosi sitten (!)
sieltä pois, kun suunnittelin tekeväni niistä
vaatekaapin henkarivaatteille (me purettiin
vaatehuone joulukuussa 2011) mutta tuossahan
nuo ovat tosiaan vajaan vuoden nojailleet.

Nyt tuntuu, että on pakko kirjoittaa muutama sananen tuosta tulevasta muutoksesta blogissani. Olen saanut palautetta ja toiveita teiltä sen suhteen, ettei blogin sisältö muuttuisi muutosten myötä. Tämä on se mitä itsekin toivon ja mihin ihan tietoisesti pyrin. Palautteen perusteella kovinkaan moni ei usko blogin pysyvän entisellään ja muutama lukija luikahti välittömästi muihin maisemiin, kun muutoksesta ilmoitin, mikä on ehkä vähän ikävää. Toivon, että jaksatte sen aikaa mukana, että näette mihin suuntaan blogin kanssa mennään.

Tarkoitukseni on jatkaa ihan samanlaisten asioiden käsittelyä, kuin tähänkin asti, samanlaisten kuvien kautta...tai no toivottavasti molemmissa tapahtuisi joskus pienoista kehitystäkin ;)

Muutokset antavat minulle mahdollisuuden osallistua erilaisiin yhteistyökuvioihin mutta tarkoitukseni on tarkoin ja harkitusti miettiä mihin haluan osallistua ja mikä sopii minulle ja blogilleni. Etukäteen minun on mahdoton arvioida tuleeko vastaan minulle sopivia yhteistyökuvioita, koska olen hyppäämässä tässä johonkin täysin tuntemattomaan ja vieläpä silmät suljettuina. Mikä sitten varmuudella tulee muuttumaan, on se, että blogissani näkyy joitakin mainoksia ja se, että viimeisin blogipäivitykseni näkyy tietyllä sivustolla.

Se minkälaisia muutoksia tämä blogin sisältöön tuo, on asia, joka nähdään vasta jonkun ajan kuluttua. Mielestäni tässä kohtaa on hyvä muistaa myös se, että blogi elää kirjoittajansa mukana ja se saa näkyä blogissa. Erilaiset ajat muokkaavat blogia joka tapauksessa (esimerkkinä nyt vaikka omastani, että omenasadon aikaan blogistani tulee melko helposti aikamoinen valitusblogi;)) ja niin niiden on tarkoituskin. Avaimet blogiini ovat edelleen minulla ja kirjoitan sitä teille ihanat lukijani mutta ennen kaikkea itselleni.

Keveän raikasta keskiviikkoa teille:)

10 kommenttia:

 1. Kaunis selkeä asetelma! Mulla on myös ollut viime päivät (omenasouvin lisäksi ;)) tavaroiden uudelleenjärjestelyä, selkeyttä haen minäkin!

  Kirjoitit asiaa bloggailusta, harmi kyllä, että osalle tuo johonkin konseptiin/portaaliin liittyminen on niin suuri juttu (siis negatiivisessa mielessä). Täytyy kyllä itsekin myöntää, että jos joka toinen postaus on ilmaiseksi saatujen tuotteiden markkinointia, niin jää lukeminen minultakin. Ja on jo jäänytkin. Tätä ihmiset ehkä eniten vierastavat ja luulevat näin tapahtuvan portaaliin liittymisen myötä. Tai mistä minä tiedän ;) Vilisevät mainokset eivät minua haittaa, joskus niistä löytää ihan hyviä tarjouksiakin ;)

  Blogi muuttuu elämän eri tilanteissa ja se juuri blogeista mielenkiintoisia tekeekin. Mä olen saanut kuule vertaistukea tästä sun omenavalituksesta ja meillä kun tämä proggis jatkuu edelleen, niin saa valittaa vieläkin ;) Pidetään omista avaimista tiukasti kiinni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saska ihanasta kommentista. Niin kai se on, että osa pelkää muutoksia ja osa suorastaan hyppää niiden syliin :) Itseäni ei hirveästi mainosblogit kiinnosta ja sen vuoksi en aio omaakaan sellaiseksi muuttaa, eli eri asioiden markkinointia ei varmaan täällä paljoa tulla näkemään:)

   Ihanaa, että olet saanut vertaistukea omppujen suhteen :) Meillä alkaa olla jo tosi hyvä tilanne niiden suhteen ja nyt, kun ovat pian loppumassa (enää satoja kiloja puissa poimimatta) alkavat ihmiset kysellä niiden perään esim. töissä ;) Ja tosiaan avaimet tiukasti omassa kourassa ;)

   Poista
 2. Mielestäni parhaat blogit elävät kirjoittajansa mukana. En usko muutoksen tekevän mitään huonoa, päinvastoin. Innolla odotan ja mukana lukijana pysyn, varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija tuestasi ja innostuksestasi! Itsekään en koe, että tästä juurikaan huonoa seuraisi...ainoana asiana ehkä jokinlainen blogimaailman leima, joka blogiini näköjään lyötiin heti, kun muutoksen tuulet puhaltavat :)

   Poista
 3. No juu, valitettavasti aina löytyy muutosvastarintaisia ihmisiä, jotka eivät edes halua katsoa onko muutos hyvä, huono vaiko muutos ollenkaan. Älä välitä, ja voihan joku näistä häipyneistä skeptikoista löytää blogisi uudestaan myöhemmin.
  Vai omenavalitusblogi ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Pitäiskö blogin nimeä muuttaa? Omenavalitusblogi voisi olla aika osuva ;) Yritän olla välittämättä muutosvastarinnasta, tosin minun on sitä kovin vaikea ymmärtää. Itse antaisin ainakin mahdollisuuden enkä deletoisi itseäni heti listalta pois.

   Poista
 4. Täällä ainakin yksi, joka pysyy mukana. :) En usko, että portaaliin siirtyminen muuttaa tapaasi kirjoittaa saati upeita kuviasi. Mainokset eivät mielestäni vaikuta blogin sisältöön mitenkään, blogihan koostuu ihan muista asioista ja reunassa vilkkuvilta mainoksilta voi hyvin sulkea silmänsä. :) Hieno tilaisuus ja hienoa, että uskalsit hypätä tuntemattomaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Aivan ihanaa, että uskot blogini pysyvän entisellään! Riskejä on joskus otettava, jotta voi kokeilla jotain uutta :)

   Poista
 5. Myös minä kaipaan syksyisin aina vähän lisää selkeyttä. Tuleekin raivattua turhaa roinaa yleensä ihan urakalla varastoon tai kirppikselle syksyisin.

  Mä tykkään kovin sun blogistasi tällaisena, mutta kannustan sua kyllä astumaan rohkeasti uuteen. Aina ei voi tietää, mitä edessä odottaa, mutta jos ei koskaan ota askelta, ei voi todella tulla koskaan tietämäänkään! :)

  Blogissasi on kauniita kuvia ja hyvän mielen juttuja ja toivon niiden säilyvän. Näistä syistä blogillesi on myös tunnustus omassani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Sanna kannustuksesta!

   Ja kiitos tunnustuksesta :)

   Poista