16. marraskuuta 2012

Kaksi asiaa

Okei, myönnetään...olis niitä enemmänkin,
nimittäin asioita, jotka saa mut sekoamaan
kirppiksellä! Mutta eiliseltä kierrokselta vain kaksi ;)
Ensimmäisenä vanhat täkit <3 Tuolilla oleva sininen
täkki on meillä ollut jo tovin mutta oranssi/pinkki
täkki löytyi eilen. Mitä räväkämpi väriyhdistelmä,
sen parempi. Oikeasti tällaisessa talossa täkkejä
ei voi olla liikaa!

Toisena Arabian vanhat astiat. Mieluiten
lautaset tai kulhot mutta kannutkin käy ;)
Pienempi on jo aikaisempi löytö mutta iso kotiutui
eiliseltä reissulta. Priimaa ei missään nimessä
tarvitse olla...oikeastaan tykkään enemmän, jos
näkyvissä on elämän jälkiä <3

Ja kolmantena...ainiinkunpitiollavainkaksi...
rakastan kauniita (lue mieluiten vanhan näköisiä;))
 myyntipakkauksia! Jauhoja en ehkä kirppikseltä
ostaisi, nämä siis ihan tavallisesta ruokakaupasta :)

Viikonloppu kolkuttelee jo. Isäntä tekee koko
viikonlopun töitä ja emäntä yrittää jaksaa neidin
mukana (edelleen siis hiukan toipilaana) ja
sunnuntaina koittaisikin se kauan odotettu päivä,
nimittäin Krista Keltasen valokuvaustyöpaja,
johon olen osallistumassa (toivottavasti jaksan
siellä mukana)!!!! Noinkohan emäntä saa
innostukseltaan seuraavina öinä unta ;)
Mukavaa viikonloppua jokaiselle!


Ja hei kaikki muut kirppishaukat! 
Mikä saa teidät sekoamaan?

14 kommenttia:

 1. Tänään tarttui Fidan -50%-päiviltä vanha sorvattu lampunjalka mukaan. Samoin Marimekon Tantsu-tyynynpäällinen kutkutti mukavasti.
  No, moni muukin löytö saa minut hykertelemään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa loistavalta! Ja Fidan -50%-päivät kuulostaa mulle vähän turhan riskialttiilta, noin niin kun sen suhteen, ettei vaan jouduta hankkimaan suurempaa taloa ostosten takia :D

   Poista
 2. Tänään haimme keittiöön kirpputorilta kuluneen mustan jatkettavan pöydän keittiöön sellaisen naftin neljänistuttavan tilalle. Järkiostos ihan tilanpuutteen vuoksi; nyt täysimittaisen pöydän ympärille mahtuu 8 henkilöä, aiemmin 4 teki tiukkaa hartioista :D
  En siis hykerrellyt ostaessa, mutta niin hyvä mieli tuli tilasta! Ja vielä parempi mieli on ensi viikolla, kun pöytä on täynnänsä vieraita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaas, mä tiedän tuon tunteen täysin! Meillä oli ennen keittiössä "neljän istuttava" pöytä, johon mahtui oikeasti vain kolme...pöytä oli nimittäin niin kapea, että kapeammalle sivulle ei mahtunut kahta vastatusten :D Pöytä oli järjettömän kaunis mutta, kun ei se oikein toiminut :) Nyt meille mahtuu 6 ihan hyvin. Onnea siis tuosta kasista, kyllä nyt kelpaa vieraita kestitä!

   Poista
 3. Voikohan meikäläistä jo kirppishaukaksi kutsua? Onpahan ainakin silmä harjaantunut näkemään omanlaisia juttuja paremmin kuin tuolloin, kun ensimmäisiä kertoja kotiseudulla kirppareilla kävin. Parisen kertaa on kyllä käynyt hyvä tuuri, että on sattunut pelipaikalle silloin kun joku on myynyt Arabian kukkaruukkuja mukavaan hintaan tai bongannut tuon upean senkin makkarissa, kun on pitkään ollut juuri sellainen mielessä. Näillä molemmilla kerroilla muistaakseni kiljahdin pienesti ääneen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö...JOO, sä oot kirppishaukka! Kysytkin vielä :D Näin muuten meidän kirppiksellä makeen seinävaatteen, joka ois voinut olla aika passeli teille!

   Mä en oo kauheesti kiljahdellut mutta siitä huolimatta mun saaliit saa usein kummastelevia katseita kanssakirppistelijöiltä :D Päivittelevät varmaan, mitä kaikkea romua ihmiset kotiinsa kantavat :D

   Poista
 4. Mulla kädet syyhyää aina kun nään ihanan vanhan huonekalun, mut onneks niitä ei voi ihan määrättä ostella :D ja vanhat kehykset on sitten se heikkous jota tulee enemmän toteutettuakin. Ihan huippua, että osallistut työpajaan. Olis muakin kiinnostanut kovasti, toivottavasti pajan tuotoksia näkis sitten näissä toisten blogeissa :) Kovasti paranemisia ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat huonekalut <3 Mun kädet syyhyää nyt yhtä keinutuolia...me kyllä ihan tosissaan tarvittais sellaista!?

   Odotukset työpajalta on mulla aika katossa! Toivon, että saisin jotain uutta omiin kuviin :) mukavaa viikonloppua teille myös!

   Poista
 5. Minä hullaannun vanhoista astioista ja huonekaluista. Mieluiten vähän romuromantiikkaa kuin priimaa saavat löytöni olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat astiat ja huonekalut ovat kyllä kauniita ja huonekalut erityisesti myös kestäviä! Usein vähän jo romun puolelle taipuva kaluste on silti kestävämpi, kuin uusi :)

   Poista
 6. kirppiksillä silmäni osuvat lasten froteisiin retrovaatteisiin, hyviin verhoihin tai kankaisiin. ja on noita emalisia kippojakin jo tarpeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en juurikaan katsele vaatteita mutta retrona kiinnostaa juurikin verhot ja muut kankaat :) Ja emaliset kipotkin on ihania!

   Poista
 7. Kuulostaapa mielenkiintoiselta: Krista Keltasen valokuvauspaja ! Sellaselle ko pääsis. mie alan katteleen täältä vaikka sitten kansalaisopiston valokuvauskursseja . Olis kiva saada hieman ohjausta asiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kansalaisopistoilta varmaan löytyykin sellaisia kursseja, joissa käydään nuo tekniset jutut läpi. Kurssin kuin kurssin jälkeen ei auta muu, kuin alkaa kuvaamaan ja harjoittelemaan :) Kristan työpaja oli tosi kiva ja, koska se oli erityisesti bloggaajille tarkoitettu, oli mukava samalla tavata myös blogisiskoja ihan kasvotusten :)

   Poista