17. marraskuuta 2012

Kesä

Sain Annelivia-blogista mukavan haasteen kuvata viime kesää kuudella kuvalla. Kiitos kivasta haasteesta! Ai että, noihin kesäkuviin oli ihana palata ja uppoutua. Kesä meni aika lailla lomaillessa kotona ja pihalla hengaillessa.

Syreenit ja valo <3

Omenapuut toukokuun lopussa <3

Lemmikit ja paljaat varpaat <3

Riippumatossa hengailu ja ympäristön
tutkiminen <3

Aurinko ja mielikuvituksen värittämät
leikit <3

Elokuun puolessa välissä ensimmäinen
omenapaistos <3
Uskon vakaasti, että ensi kesänä saadaan kokea kaikki tämä uudestaan <3 Vähän lisämausteita tuo keittiö- ja suihkuremontti ja muutamat muutkin pikkujutut, joita on kesälle luvassa :)

11 kommenttia:

 1. Tämän haasteen kuvasarjoja on ollut ihana katsella blogeista ja palata hetkeksi kesään. Valo kyllä asuu tuolla teidän talossa =)

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja suloista ja niin kesäistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piian Anneli :) Ja kiitos haasteesta, tämä oli suorastaan ilo tehdä!

   Poista
 3. Kauniita kuvia, ihana kesä! Minkälaista remonttia teillä tehdään keittiössä ensi kesänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nelli! Meidän keittiöremontin lähtökohtana on vanhan puretun kaakelihellan palautus keittiöön. Ihan vähällä ei päästä, sillä vanhan hellan tilalle on aikanaan rakennettu suihkuhuone ja suihkuhuoneen keittiön puoleiselle seinustalle keittiön vesipisteet. Puretaan siis suihkuhuone alta pois, siirretään vesipisteet keittiön toiselle seinälle, samalla uusitaan vesiputket ja uusi suihkuhuone pitää rakentaa. Eli sellainen suht iso remontti tiedossa, tosin tehdään vain välttämättömät vanhan säilyttämiseksi, mitään tapetteja tai muuta ns. ehostusta ei olla tekemässä :)

   Poista
  2. Äh, löysinkin jo itse kysymykseeni vastauksen. Olin sen postauksen missannut. Mutta mielelläni kuulen tästä remontista joskus lisää, kuulostaa mielenkiintoiselta!

   Poista
  3. Toinen äh, kirjoitettiin samaan aikaan :D Mutta kiitos vastauksestasi!

   Poista
  4. :D Tästä kuullaan vielä, lupaan :)

   Poista