15. joulukuuta 2012

Joulun tuoksu

Vihdoin ja viimein saatiin ensimmäiset
hyasintit auki :) Ja mikä tuoksu!
Siirsin hyasinttikupit noin viikko sitten
kakluunin kylkeen, kun nupuille ei tapahtunut
sitten mitään. Kai meillä sitten on niin
kylmä ;)

Jostain lehdestä luin, että avautuvat
parissa päivässä huoneen lämmössä...
useamman viikon nämä ovat meillä
jo sisällä olleet :D

Loput vielä lämmittelevät kakluunin
kyljessä :)

Viikonloppuna olisi luvassa kaiketi
lumitöitä ja saunan lämmittämistä <3

Myös Lohjan menneen ajan joulumarkkinoilla
meinataan pyörähtää :) Ja kuusen voisi
hakea, jos meidän kyliltä niitä jo saisi.

Miten teillä lukijoilla vietetään lumista
viikonloppua?


14 kommenttia:

  1. Meillä aukesi parissa päivässä, mutta toinen noista sai liikaa vettä ja se latva alkoi ilmeisesti mätänemään... :( No onneksipa noita saa uusia kaupasta. Taidetaan pysytellä sisätiloissa ja laitella joulua vaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy varmaan myös ostaa pari lisää ja antaa reilummin vettä ja laittaa heti lämpöiseen paikkaan :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

      Poista
  2. Oi, kerrankin joku muukin, joka hankkii kuusen näin ajoissa. Äidin kanssa lähdetään kuusikaupoille alkuviikosta, oman ostaminen taitaa tänä vuonna jäädä loppuviikolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä olis vielä tämän viikonlopun pappan peräkärry lainassa, niin olis niin helppo hakea kuusi. Mutta luulen ettei niitä taida täältä vielä saada :/ No ensi viikolla sitten :)

      Poista
  3. Hei, löysin kauniiseen blogiisi ja hyppäsin lukijaksi! Juuri postailin omassani hysestä tuulesta, hrrrr, vetoisia nurkkia pohtien : ) eli sisätiloissa kynttilän ääressä ainakin niin kauan pysytään, kun tuuli tuivertaa tällä tavalla.

    Ihanan näköinen tuo sininen kahvikuppi-hyasinttiasetelmasi. Täytyy kokeilla joskus, sillä omiin kuppeihin ja kippoihin laittamalla kukatkin istuvat paremmin tunnelmaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Pilvi, tervetuloa lukijaksi :) Tuuli tuiversi meilläkin aika kovin, lumitöidenkin tekeminen oli aika haastavaa. Onneksi tänään tuulee vähemmän eikä toistaiseksi pyrytä. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

      Poista
  4. Oi miten kiva idea laittaa hyasintit kuppeihin!

    VastaaPoista
  5. Olinkin unohtanut viimekertaisen hyasinttipostauksen jälkeen palata asiaan. Kysyin silloin, mihin laitat kupeista kukat ja pysyvätkö pystyssä. Laitoin kuppeihin hyasintteja ja avautuessa todellakin pysyivät hyvin pystyssä. Ihana idea suloiset parittomat kahvikupit saavat arvoisensa tehtävän. Asun kerrostalossa ja meillä puolestaan on varmaankin liian lämmin, kun hyasintit tahtovat avautua jopa liiankin nopeasti. Onneksi eivät ole liian hintavia, joten niitä on helppo uusia.
    Kiitos ihanasta blogistasi ja onnea tulevasta vauvasta. Ihanaa joulun odotusta.
    T. Se hyasinttihöperö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tulit kertomaan tilannekatsauksen :) Kiitos toivotuksista <3 Ihanaa joulun odotusta myös hyasinttihöperölle!

      Poista
  6. Todella kaunitta kuvia jälleen :)
    Meilläkin odotellaan hyasinttien avatuvan. Joskus ne ovat niin sitkeässä, että meinaa usko loppua.
    Kun nyt kysymään ehdit, niin tämä ilta meni glögikutsujen merkeissä ja huomenna haetaan saaristosta kuusi.
    Pikku kaunpunkimme uskomattomassa ruuhkassa tuli pyörähdettyä ja todettua, että ei ollut minun juttu.
    Leppoisaa joulun odotusta teille :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos Siili! Mukavalta kuulostavat teidän touhut, tosin tuon ruuhkassa pyörähdyksen ymmärrän hyvin. En pidä ruuhkasta lainkaan ja välttelen kauppoja viimeiseen asti, varsinkin näin joulun alla. Leppoisaa joulun odotusta teillekin :)

    VastaaPoista
  8. Mä ehdin jo heittää kahdet hyasintit roskiinkin kun nuupahtivat jo :) Tänään ostin vielä yhden, saa nähdä miten käy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä heivattiin hyasintit kuistille, kun iski niin paha nuha. Flunssa on tosin kestänyt nyt jo viikon, ei tainnut olla hyasinteista kiinni :) Täytyy nostaa ne takaisin sisälle, kun flunssa lopullisesti hellittää :)

      Poista