6. huhtikuuta 2013

Kuulumisia

Siis kyllä täällä edelleen ollaan :) Meillä on ollut niin vauhdikas viikko, etten ole ennättänyt juuri blogia miettiä. Tai vauhdikas ja vauhdikas...mun kapasiteettiin vauhdikas :D Mummu on ollut lähes joka päivä neidin kaverina, mitä luksusta!

Kipaistiin isännän kanssa lähimmässä ja toiseksi lähimmässä Ikeassa tänään. Ei oltu tarkoituksella sellaisella "supistustenhakureissulla" mutta kyllä siitä sellainen näköjään ainakin pienessä mittakaavassa tuli (lähinnä ärsytyksen takia)...ei mennyt ihan niin kuin oltiin suunniteltu...mutta saatiin se yksi hankittavien listalla ollut juttu hankittua, ainakin osittain...näin voi käydä vain, jos ei asu ihan Ikean nurkilla ja jotain on vartavasten lähdetty hakemaan. No palataan siihen toisella kertaa.

Ihana laventelikin lähti mukaan <3

Huomenna olisi tarkoitus juhlia pikku-neidin 4-vuotis synttäreitä lähimpien sukulaisten ja kummien kanssa :) Oikea synttäripäivä on ensi viikolla.

Muuten viikonloppu kuluu ihanasta auringosta nauttien ja kaiketi prinsessaleikeissä, sillä isäntä rakentaa parhaillaan hurjan suurta linnaa prinsessalle hurjan isosta pahvilaatikosta :) Linna on niin iso, että sinne saadaan toivon mukaan huomenna mahtumaan 4- ja 3-vuotiaat prinsessat ja 2- ja 1-vuotiaat prinssit :)

Aurinkoista ja leikkisää viikonloppua!

18 kommenttia:

  1. Mukavaa viikonloppua ja hyviä synttäreitä! Voi hitsi, nyt saa jännittää sitäkin, tuleeko teidän lapsille sama synttäri! No ainakin aika lähekkäin tulee, voi yhdistää synttärijuhlat, vaikka se ei ehkä olekaan lasten mieleen ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Saila :) Synttärit oli hyvät ja vauhdikkaat ;) Sama synttäri oliskin helppo muistaa...mutta joka tapauksessa tällaiset sukulaissynttärit pidetään kyllä yhteiset ehdottomasti...eivät ne sukulaisetkaan muutaman viikon välein täällä jaksa ravata :) Kaverisynttärit saavat sitten molemmat omat!

      Poista
  2. oi..mulle niin tuttua-juttua..meidän Ikea-reissuissa tulee aina mutkia matkaan..kun EI ihan naapurissa asuta ja KUN on saanut vastaanhangoittelevan miehen sinne puoliväkisin raahattua..jos ei muuten niin kotona pahvilaatkkoja avatessa on tullut "ylläreitä"..esim.tytön valkoinen rautasänky joka olikin musta jne. :D
    Itselläni on laskettuun aikaan vielä muutama kk..mutta tällä hetkellä tuntuu, että sekin menee liian nopeasti.."pitäisi-tehdä-ennen-vauvan-tuloa"-lista on vielä NIIIIIIIIN kovin pitkä ;) Sinulle jo tsemppiä koitokseen--ja sitä ennen hauskoja Prinsessasynttäreitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rosmariini toivotuksista :) Mulla onneksi tuo pitäisi-lista on jo valmis...nyt keskityn haluan-listaan,sekin tuntuu nyt rakentuvan joka aamu fiiliksen mukaan ;) Mukavaa ja leppoisaa odotusta sulle <3

      Poista
  3. Upeat kuvat! <3 Olit tänään mielessä ja ajattelin, että kun ei ole kuulunut pitkään aikaan mitään (tai en ole ainakaan postausta huomannut), niin olette varmaan vauvanhaku reissulla. <3 Tsemppiä viime hetkiin ja toivottavasti synttärit onnistuvat ilman yllätyksiä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3 Sä olit myös mun mielessä tänään ja ihan harmittaa kun en saanut aikaiseksi kommentoida sun positiivia fiiliksiä <3 Pienistä positiivisista jutuista rakentuu hiljalleen yhdessä suuria positiivisia juttuja <3

      Hei, ei ylläreitä synttäreillä! Jippii :) Neidille uskallettiin vasta aamulla sanoa, että on vieraita tulossa, kun ei tästä vauvasta nyt tiedä... Oli neiti niin innoissaan, että taisi pari tuntia istua sohvalla tuijotellen kellon viisareita, milloin vieraat saapuvat :D

      Poista
  4. Aiettä täälläkin ollaan niin messissä ja jännitetään mitä sinne kuuluu! Onnittelut esikoiselle jo etukäteen & oikein kivoja synttäreitä huomenna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti onnitteluista :) Synttärit oli kivat!

      Neiti varmaan matkaa tosi paikan tullen sinne suunnalle, joten saatte kuulla uutisia varmaan aika tuoreeltaan :)

      Poista
  5. Onpas ihana kuulla, että olet kerännyt viikkoja jo mukavasti! Mukavaa viikonloppua ja mukavia juhlia! Älä stressaa! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne ovat viikot vierineet ihanasti jo tähän asti <3

      Stressi onneksi ei pahemmin vieraillut juhlissa, oli oikein mukavaa :)

      Poista
  6. Ihanat kuvat jälleen:)
    Oikein hauskaa syntymäpäiväjuhlaa ja lämpimät onnittelut pikkuneidille!

    Nyt vain lunkisti, ettei ihan vielä tule pikkuinen..;)
    Tähän kyllä lisään pienen oman tarinan...kun itse odotin tyttöä (nyt 13 v.), niin ihan viime päivinä vielä touhusin kaikkea mahdollista, aika rankkojakin siivouksia, kun en osannut olla ja vain "ootella"...;D No, yliaikaiseksi meni n. 2 viikkoa, joka sitten kyllä myöhemmin todettiin ettei ollut yliaikainen...monet myös sanoivat, että voi jopa kova touhuaminen hidastaa lapsen maailmaan tuloa, toiset taas sanoivat, että siivittää sitä.. siis otippa siitä sitten selvää...;D Eiköhän se ole niin, että lapsi syntyy, kun on hänen oikea aika;) Italialaisilla on kaunis sanonta, kun lapsi syntyy, silloin lapsi saatetaan valoon...:) No, tulipa jaariteltua;) Ihanaa viikonlopun jatkoa!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marikki <3

      Niinhän tuo on, että vauva syntyy sitten, kun on hänelle oikea aika. Luulen, että ilman edellisten viikkojen lepäämistä se aika olisi jo tullut...joten nyt on ihana vain hengitellä ja odotella, milloin on hänelle se sopiva OIKEA hetki <3

      Poista
  7. Mukava kuulla että olet vielä yhtenä kappaleena ja saat keskittyä pikku prinsessan synttäreihin! Olisi tylsä jos uusi tulokas veisi tältä Suurelta Päivältä huomion :) Meillä ainakin on 4 v synttäreistä puhuttu jo pian puoli vuotta vaikka ne ovat vasta juhannuksena...

    Ja upean näköinen kukkiva laventeli, sain juuri syyn ajella huomenna Ikeaan, joka kyllä sattuu olemaan lompakon kannalta vaarallisen lähellä :)

    Ihania synttäreitä ja hyvää vointia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuri Päivä oli onnistunut eikä uusi tulokas onneksi vienyt siltä huomiota ;) Meilläkin näitä synttäreitä on odotettu ja suunniteltu vaikka miten pitkään...kaverisynttärit tosin pidetään vasta vauvan saavuttua, vaikka sitten kuukauden myöhässä. Ei vain voi ottaa sitä riskiä, että neiti JA kaverit pettyvät viimehetken peruutuksesta!

      Lompakon kannalta, kun asiaa ajattelee, niin tosiaan ihan kiva, että on tuo Ikea hiukan kauempana :D

      Poista
    2. Eipä löytynyt Tampereen kaupasta enää laventeleita, mutta kaikkea muuta tietenkin :) oli hauskasti jo pikkutomaatteja täynnä raakileita ja muitakin ulkokasveja! Kiva että synttäreistä selvittiin!

      Poista
    3. Kiva, että muuta kuitenkin löytyi, vaikka ei laventelia enää ollutkaan ;) Mäkin olisin voinut kulkea avoimemmin mielin noiden kasvien joukossa, missasin ainakin pikkutomaatit kokonaan...

      Poista
  8. Odottavan, jännittäviä arkipäivän hetkiä taidetaan elellä siellä. Mukava kuulla, että olet raskauden kanssa hyvällä aikajanalla. Näinhän sen kuuluikin mennä :)
    Ihana, kaunis laventeli. Huumaava tuoksu. Ensimmäiset laventelin lumen alla painuneet oksat pikistivät tänään puutarhastani. Toivottavasti saamme pian nauttia kevään täydestä tulemisesta :)

    Onnea päivänsankarille ja sopivan leppoisia juhlia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän sen tosiaan pitikin mennä ja ihanaa, että tähän hetkeen ollaan päästy <3

      Voi, kumpa meidänkin yrttipenkistä pian laventelit pilkistäisivät...vielä on lunta päällä. Malttamattomana odotan, josko ovat selvinneet talvesta!

      Kiitos onnitteluista, sopivan leppoisat juhlat olivatkin :)

      Poista