7. lokakuuta 2013

Jos vuorokaudessa olisi enemmän tunteja

Tiedän hyvin mihin aikani käyttäisin, jos vuorokaudessa olisi tuntikin enemmän aikaa. Siis sellaista aikaa, että lapset nukkuvat ja kotityöt on tehtynä :D

Mieluusti käyttäisin sen käsitöihin! Kutkuttaisi tehdä vaikka mitä ja ihan sellaisia isompiakin projekteja, niin kuin villatakkeja :)

Mutta, kun pystyy tekemään kerroksen (tai puikon) kerrallaan, niin aika isoja ja etenkin pitkiä niistä isommista projekteista saattaisi tulla. Tosin ei mun kärsivällisyyskään mitään huippuluokkaa ole, joten voi olla että suuremmat hommat jäisi joka tapauksessa tekemättä, ihan vuorokauden tuntimääristä riippumatta :D

Nyt työn alla isosiskolle pipo. Ehkä uskaltautuisin tämän jälkeen aloittamaan itselle jotain suurempitöistäkin, koska eihän sen pakko olisi heti valmis ollakaan...en kuitenkaan enää kasva pituutta (enkä toivottavasti leveyttäkään), joten parin vuoden projekti ei oikeastaan haittaisikaan mitään ;)

Miksi asioita on niin kiva aloittaa? Kivaa varmaan olisi myös lopettaa, jos joskus siihen asti pääsen ;) Wish me luck!


18 kommenttia:

 1. Aika kutkuttava ajatus, että olisi ylimääräinen tunti ja voisi käyttää sen mihin itse haluaisi. Taitaisi minullakin mennä käsityöpuolelle... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekstratunti olisi kyllä aika jees, nyt tuli mieleen, että voisin käyttää sen myös nukkumiseen :D

   Poista
 2. Pian ne lapset kasvavat ja sinullakin on "ylimääriästä" aikaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin totta! Pieni hetkihän se on tästä elämästä, kun olen tarpeellinen lähes koko ajan...varmaan tulee sekin päivä, kun tätä kaipaan :)

   Poista
 3. Enpäs tiedäkään, mitä tekisin ylimääräisellä tunnilla, kenties säästäisin viikon tunnit ja ottaisin työpäivän verran vapaata? :D Mutta odotan kyllä sitä, kun koko ajan ei tarvi olla saatavilla ja voi vaan puuhailla toisinaan omia juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hei, tuntien kerryttäminen oliskin hyvä ajatus! Nyt, kun niitä omia hetkiä toisinaan, hyvin harvakseltaan tulee, ei oikein edes tiedä mitä sitä tekisi :)

   Poista
 4. Täällä haaveillan myös lisätunneista. Tuskinpa kenelläkään olisi mitää niitä vastaan. :) Lisäksi samanlaisia käsityöhaaveita...olisi ihana alkaa kutomaan jotain isompaa, vaikkapa villatakkia, mutta minulla ei kärsivällisyys riitä. Aikaa ehkä olisi, mutta taidan pysyä sukat-pipo-lapaset-linjalla tämän lyhyen pinnani vuoksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää melkein pysyä tuossa pipo-linjalla...kaksin kappalein tekeminenkin on liian haastavaa mun kärsivällisyydelle :D

   Poista
 5. Hei täytyy nyt kyllä paljastaa minun salaisuus siihen, miten kärsimätön ihminen saa tehtyä jotain niin isoa kuin vaikka neuletakin itselleen... Siinä pitää välillä neuloa jotain muutakin, jotain pientä! Että saa jotain välillä valmiiksi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina vinkistä! Tää laitetaan muistiin ja tällä pystyy hyvin perustelemaan itselle lukuisat keskeneräisyydet...ja uudet lankaostokset :D

   Poista
 6. Henkilökohtainen assari,jolle voisi delegoida "ikävät työt" olisi kiva juttu :D:D sitten nauttisi vain laatuajasta :)
  Onnellinen Oliivi -blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökohtainen assari saa täälläkin kannatusta! :D

   Poista
 7. Lisäajan käyttäisin minäkin neulomiseen ja muihin käsitöihin. Jaan saman ongelman kanssasi - on niin ihanaa aloittaa uusia juttuja, mutta loppuunvieminen ontuu. Nytkin korissa on monta monituista keskeneräistä työtä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on periaatteessa vain kaksi keskeneräistä työtä...tai, jos laskee mukaan ne, joita en edes aio tehdä loppuun, niin sitten luku on suurempi :D

   Poista
 8. Sano muuta.. Mä kanssa alotan kaikkea mutta en jaksa tehdä niitä loppuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vaiva täälläkin :D Nyt kyllä potkin itseäni takamukselle, että edes tuon pipon tekisin loppuun asti!

   Poista
 9. Vaikka kahvista en tykkääkään, noissa kuvissa se on kutkuttavan herkullisen näköistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin huomattu Anna ;) Mun herkkukahvin kruunaa mantelimaito <3

   Poista