28. lokakuuta 2013

Kotona taas

Tehtiin viikonloppuna visiitti Kuopioon tapaamaan suvun nuorinta herraa. Olipa aika rankka reissu, ei ole nimittäin Kuopio ihan tässä meidän hollilla. Autossa on istuttu hanuri puuduksiin asti ja keksitty kiinnostavaa viihdykettä pienimmälle, joka ei näköjään juuri pidemmistä automatkoista piittaa. Seuraavaa yhtä pitkää ajoa taidetaan harkita vasta joskus...no joskus sitten :) Mutta oli se sen arvoista! Nähtiin soma pieni murunen ja miehen ihania sukulaisia, joita aika harvoin päästään näkemään <3

Laiska bloggaaja ei muuten kaivanut kameraa esiin kertaakaan, joten reissukuvien sijaan saatte ihastella pyykkikuvia :D Se on kyllä aika uskomatonta miten kaksi päivää poissa kotoa sekoittaa pyykkirytmit ja kaikki muutkin rytmit. Kun eihän kahdessa päivässä nyt kovin paljon pyykkiä tule...

Tämä viikko siis pyhitetään arkisille askareille!

Pikkusiskon suunnitelmissa on pyhittää viikko lattialautojen räpläämiseen ja kaikkeen muuhun yhtä kiinnostavaan :)

Ja pihahommiakin olisi ohjelmassa.

Luvassa olisi ainakin hiukan haravointia ja kukkapenkkien siivousta ja ihan sellaista yleistä rojujen siivoamista talteen.

Mitäs teidän alkavaan viikkoon kuuluu? :)


17 kommenttia:

 1. Voi kuinka pikkuiset sormet pikkusiskolla. :) Meillä haravoitiin eilen, kun omenapuut olivat vihdoin tiputtaneet loput lehtensä. Ostin viikonloppuna myös sen joululehden, jossa oli juttu teidän kodista. Aivan ihana juttu olikin. Viritti jo joulufiilikselle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulufiilistä on täälläkin! Juuri äsken etsin reseptiä gluteenittomiin ja maidottomiin pipareihin ja torttuihin :) Täytynee aloittaa testaus ;)

   Meillä on vielä pihan syyslomaa ihan kesken mutta nyt alkaa puut olla tyhjiä...sitten kun vielä jossain välissä ennättäisi tarttua haravaan...

   Poista
 2. Samaa ihmettelin, että miten yksi pieni viikonloppu voi sekoittaa rytmit niin täysin. No, kyllä se voi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, kyllä se vaan voi :) Onneksi unirytmit eivät sekoittuneet vaikka kellojakin siirrettiin!

   Poista
 3. Meillä on mummolavisiitti tiedossa ja sille automatkalle on dvd-soitin paras pelastus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kanssa tuo isompi tyttö katsoo iPadilta Pikkukakkosta tai vastaavaa! Onneksi, muuten matkan teko olisi aika haastavaa. Pienempi on juuri päässyt kunnolla liikkumisen vauhtiin, niin ei oikein turvakaukalossa viihtynyt, eikä hän ole sellaista nukkuvaa sorttiakaan ;)

   Mukavaa mummolavisiittiä teille ihan automatkaa myöten :)

   Poista
 4. Ihanan rauhallisia kuvia. Lattialautojen räplääminen kuulostaa varsin meditatiiviselta toiminnalta, sitähän vois itekin kokeilla :P Onneks tuolla perähuoneessa on vielä alkuperäinen lautalattia eikä tätä tyhmää laminaattia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pienempi osaa niin ihanasti vielä ihmetellä kaikkea ja kaikkea pitää myös räplätä ja maistaa tietysti :) Hän on huomannut, että tulee kiva ääni, kun koukistelee sormia laitojen raon päällä :)

   Poista
 5. Mukavaa on aina reissuun lähteä, mutta kyllä kotiin on aina kiva palata....pikkuisestakin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, juuri kuten sanoit! Ja tuo pienin kyllä heitti riemunkiljahduksia ilmoille, kun pääsi omalle lattialle touhuamaan :)

   Poista
 6. Hmm.. ihan pisti miettimään.... että minunkin suvussani on nuori herra, jota useampi oli viikonloppuna Kuopiossa ihailemassa... :D Hassua...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm tosiaan! Tämän herran äidin nimi alkaa S:llä, isän A:lla ja isosiskon I:llä. Ja herran tuore nimi alkaa N:llä :) Olikohan sama nuori herra?

   Poista
  2. No sitten ei ole sama,mutta aika hauska sattuma! :D

   Poista
 7. Voi tuota lattianräplääjää! :D Blogissani on muuten sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu lattianräplääjällä on nyt vauhti päällä :) Kaikkea pitää hypistellä ja hiukan maistella myös! Kiitos Tunnustuksesta Riksu <3

   Poista
 8. Sinulla on aivan ihanat kuvat ja blogistasi on tulossa suurin suosikkini ♥
  Haravointia on meilläkin, pihassa vanha iso vaahtera ja omenapuita, tammi, sireenit ja luumut, koristeomppua, kaikkea. Ja kaikki pudottaa lehtensä eri aikaan - eli just kun saa haravoinnin tehtyä on parin päivän päästä uudet lehdet maassa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina, aivan ihana kuulla <3 Haravointia tosiaan riittää! Meillä on vasta vaahteran ja koivujen lehdet haravoitu, kaikkien hedelmäpuiden lehdet makaavat vielä tyytyväisenä nurmikolla :D No, kyllä ne lehdet sieltä pikku hiljaa häviää kompostiin...ellei lumi ehdi ensin ;) Tsemppiä sinnekin urakkaan!

   Poista