4. marraskuuta 2013

Jotain vissiin tarttis tehdä

Kävin isosiskon kanssa seuraavan keskustelun tänään sohvalla istuen kuvassa olevaa näkymää samalla katsoen:

Isosisko: Kuule äiti. Musta tuntuu, että meillä pitäis vähän sisustaa.
Minä: Ai niinkö, miksi.
Isosisko: No koska meillä on mun mielestä aika rumaa. On ollut ihan saman näköistä jo vuosikausia.
Minä: Okei, mitä me sitten tehtäis?
Isosisko: No voitais hyvin vaikka maalata, eiks meillä oo yläkerrassa kalustemaalia?

Eli jotain viissin tarttis tehdä!? :D

Eilen mainitsinkin, että mielessä olisi välihuoneen seinien maalaus, ehkä Kalklitir-maalilla.

Se on kuulkaas syksy parhaimmillaan, kun alkaa perheen naisten sisustushammasta kolottaa :) Mitenköhän me saatais isäntä ylipuhuttua!?

18 kommenttia:

 1. Mielestäni näky ON täydellinen...tup kaakelitakka...ihana...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, kyllä tämä nyt vähintäänkin menettelee :) Ihan nauratti, että isosisko käytti tuota RUMA-sanaa :D Ei kai tämä nyt ihan niin ruma sentään ole :D Mutta jotain tekis mieli muuttaa, ihan vaan muuttamisen ilosta ;)

   Poista
 2. Ihana sisustaja siellä :) Lapset on ihan huippuja kyllä kaikessa dramaattisuudessaan :) En kyllä löydä yhtään rumaa asiaa kuvista, kaikki on kaunista, ihanaa :) ja se juttu tuossa Kaikkien aikojen Joulu lehdessä oli niin suloinen, kuvat kauniita! Tuli joulufiilis! Toki ymmärrän sen tunteen mahtavan hyvin, kun vähän sormia syyhyttää. Usein siinä joutuu mieskin liikkeelle, mut mikäs sen parempi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Draamaa tältä meidän neidiltä irtoaa aika helposti ja aiheesta kuin aiheesta :D Mutta syyhyttää munkin sormia, vaikkei tosiaan mun mielestä rumaa olekaan ;)

   Kiva, että tykkäsit joulujutusta! Itse tykkäsin kanssa kovin :) Muutama joululehti jo löytyy ja vielä lisää tekis mieli selailla :D

   Poista
 3. Mahtava isosisko :) Lapsen suusta ja niin pois päin, mutta itsekin kyllä olen sitä mieltä, että teillä on ihan täydellistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän lapsen suusta tulee monesti vähän muunneltu, yliampuva totuus :D Ja toisaalta hän on niin kamalan rehellinen!

   Poista
 4. Heh, voihan sentään! Upealta näyttää mun mielestä, mutta ainahan uusi maali piristää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi maali piristäisi, ainakin meitä, jotka näitä seiniä saadaan katsoa joka päivä :D

   Poista
 5. kaunista ja harmonista :)
  meidän 10v neito on niin innostunut sisustelusta, tänäänkin oottaa kun kauniskoti ohjelma alkaa ja Innot sekä Huvilat ja Huussit täytyy aina tsekata jos vaan muistetaan..äitinsä tyttöjä taitaa olla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä myös tyttö tykkäisi järkätä ja värkätä...ja vaihtaa järjestystä ja...no kyllä sä tiedät :D Oliko muuten teidän keittiön ikkuna yhden jouluisen lehden kannessa?! Täytyy hakea lehti kaupasta ja pitää joulufiilistä yllä ;)

   Poista
 6. Hauska kommentti tytöltä. :) Ei teillä kyllä musta rumaa ole. Pistä tyttö asialle ja suostutteleen, niin eiköhän mieskin ole pian mukana. Mäkin oon miettinyt tuota kalkkimaalia. Olohuoneen tapettiseinä tekisi mieli maalata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi isäntää on vihjailtu asiasta vasta tämän blogin kautta ;) Täytyy katsoa, että milloin tulisi sopiva sauma vähän lirkutella maalipurkin ja -pensselin kera ;) Tapetoida mä haluaisin ihan tositosi kovin mutta sitä ei meidän kenenkään hermot nyt kestäisi (siis näitä seiniä ja kattoa ja lattiaa, jotka ovat kaikki eri vatupassin kanssa linjassa :D), kun vauvan kanssa tulee nukuttuakin aika vähänlaisesti. Mutta maalaaminen ois sata kertaa iisimpää :)

   Poista
 7. Joo työläin vaihe se onkin tuo isännän ylipuhuminen :) Meilläkin ois iso yläkerta joka pitäs rempata mut isännällä nousee karvat pystyyn jo sanasta remppa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan työlästä tuo projektin aloitukseen suostuttelu, aika paljon työläämpää jopa, kuin itse maalaaminen :D Ehkä mä vaan hankin maalin ja sudit ja laitan tyttöjen kanssa hommat kuntoon :D

   Mutta tuo iso yläkerta rempattavana...se kuulostaa kyllä juurikin karvoja nostattavalta :P

   Poista
 8. Esteettinen silmä alkanut jo hioutua siis!...tosin melkoisen vaativaksi näemmä ;D! Ihanan rauhoittava näkymä kyllä ja tuo kakluuninne on kauneimpia lajissaan, joita oon nähnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vaativa tyttö esteettisen silmänsä kanssa :D

   Tämä Turun kaakelitehtaan uuni on kyllä aivan rakastettavan ihana <3

   Poista
 9. No mitäpäs siinä sitten muuta kuin kalustemaalaamaan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Onneksi tyttö joskus unohtaa nämä ideansa hetkessä ja keksii muuta tilalle! Vielä ei ole tarvinnut sutiin tarttua ;)

   Poista