25. marraskuuta 2013

Lumoavia asioita

Viime postauksessa vihjailin lähteneeni mukaan johonkin uuteen, innostavaan ja virkistävään...ja niinhän te varmaan arvasittekin, että myös johonkin Lumoavaan <3 Olen hehkuttanut näitä Lumoan mekkoja useaan otteeseen teille ja nyt voin ilokseni kertoa päässeeni mukaan Lumoan Stories -tiimiin. Tiimissä  on mukana 15 naista, joihin melkein kaikkiin pääsin tutustumaan viikonlopun tapaamisella <3 Aika näyttää, mitä kaikkea tuleman pitää mutta se on varma, että vain taivas on rajana! 

Lisää tiimistä sekä mun ja muiden tiimiläisten esittelyt löydät Lumoan Stories -blogista. Erilaisia Lumoavia juttuja on todennäköisesti luvassa myös täällä omenatarhassa :)

Kiitos Lumoan Suville, että pääsin tiimiin mukaan <3 Jos en ole vielä suoraan sanonut tai rivien välissä ei ole lukenut, niin mä olen IHAN FIILIKSISSÄ tästä! :)

12 kommenttia:

 1. Onnittelut:)
  Aamulypsyläisten neljän tähden illallisilla ihastelin annin yksinkertaista mutta kaunista mekkoa.se tais ollakin näitä lumoan juttuja.ihania ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peppi :) Annilla oli tosiaan Lumoan mekko päällä, tunnistit ihan oikein! Ovat ihania!

   Poista
 2. Onnea paljon! Tosi hienoa! Mekkoja olen sivuillasi ennekin ihaillut-ovat kyllä nimensä arvoisia..

  VastaaPoista
 3. Oi! Pakko tulla kommentoimaan, koska tilasin itselleni Lumoanin mekon juuri eilen ja odotan sitä jännityksen ja ihastuksen vallassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa! Mikä mekko sulle tulee? Mulla on nyt uudesta mallistosta Aava okran värisenä, se on ihana <3

   Poista