4. tammikuuta 2014

Haloo, onko täällä ketään?

On täällä, vaikka hiljaisuudesta päätellen ei ehkä uskoisi.

Vuosi on alkanut aika väsyneesti.
Ensin olin pari päivää täysin poissa pelistä rintatulehduksen ja korkean kuumeen vuoksi.

Sen jälkeen imetysdietin kevennysyritys ei mennyt ihan toivotulla tavalla ja ollaan valvottu pikkusiskon yöllisten kiemurtelujen vuoksi.

Nyt tilanne alkaa rauhoittumaan ja näyttämään hiukan valoisammalta.

Etenkin, kun tiedän pääseväni taas ensi yöstä lähtien alakertaan nukkumaan, isännän torkkuessa tyttöjen kanssa vintillä. Toki saan yön aikana tekstarina muutaman maitotilauksen ja käyn ne hoitamassa. Mutta muun ajan aion taas nukkua (huokaus).

Kyllä tämä tästä taas! En meinaa heittää kirvestä kaivoon ;) Kuullaan pian taas paremmilla vireystasoilla!

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa teillekin <3 Ja hei! Onpa tullut monta uutta lukijaa pienen blogihiljaisuuden aikana. Lämpimästi tervetuloa teille jokaiselle...ja te kaikki pidempäänkin mukana hengailleet olette ihania <3

34 kommenttia:

  1. Tosi kauniita ja rauhoittavia kuvia <3 Jaksamisia sinulle, kyllä se siitä!=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonneli <3 Kyllä se tästä taas pian helpottuu :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitti Jenni, mieluusti otetaan tsemppitoivotukset vastaan <3

      Poista
  3. Ei mitään hätää, kyllä me täällä ootellaan..:)

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä ja kauniita unia! Eikä me täältä minnekään kadota. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos AnuElina! Kiva, että pysytte näillä nurkilla, vaikka välillä vähän hiljenisikin :)

      Poista
  5. Upeita kuvia ja nautinnollista alakerta viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! Toivottavasti mun lisäksi myös tuolla vintillä vähän nukutaan :)

      Poista
  6. Nukkuminen pienten lasten äitinä jää kyllä usein vähiin. Onneksi lapset saadaan nuorina, eikä vasta minun ikäisenäni. Itse en varmaan ehtisi nukahtaa syöttöjen välillä, kun tässä iässä nukahtaminen ei käykään yhtä helposti kuin nuorena. Jaksamista sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse! Sanopas muuta! Nukuin jo aikaisemmin monta viikkoa alhaalla, kun juurikin omat uniongelmat alkoivat olla lähes jokaöisiä. Tuolloin kaikki alettiin nukkua paremmin. Toivottavasti nyt sujuisi samalla tavoin :)

      Poista
  7. Hirmuisesti jaksamista. Kai sitä jokaiselle annetaan sen verran, kun kukin jaksaa kantaa, mutta miusta voitais silti joskus pysyä kohtuudessa. Onneksi saatte järjesteltyä unta sinulle, vaikka se ei spontaania unta muistikuvani mukaan vastaakaan. Kannattaa se, kaikesta huolimatta. Kuten jo totesitkin, mutta hämärtää paljon muuta. Itse en muista ajoista paljoakaan, vain väsymyksen. Ihastuttavat kuvat, taito sulla on hyppysissä, voisin tuijotella näitä oljenkorsia, heiniä, mitälie iltapuhteikseni pitkän aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni! Mä en myöskään muista esikoisen vauvavuodesta juuri mitään. Suoritin vielä samaan aikaan erikoistumisopintoja, kun mulle sanottiin, että moni on äitiyslomalla niin tehnyt. No refluksi/allergisen vauvan kanssa se ei mennytkään ihan iisisti. Voi että, se oli kyllä kamalaa. Ja silloin väsytti kyllä vielä enemmän, kuin nyt. Eli ehkä siitäkin on vähän viisastunut ja ymmärtää milloin asioille on tehtävä jotain, ettei homma lähde lapasesta.

      Ja kiitos kuvakehuista <3 Kyllä näitä saa jäädä tänne tuijottelemaan kaikin mokomin :)

      Poista
  8. Miten ootkaan saanut näin kauniit kuvat tähän vuodenaikaan, tällä säällä? Upeita! Voimia arkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitoksia! Mulla on aika valovoimainen objektiivi, sillä on varmaan osuutta asiaan. Mutta oli kyllä harmaatakin harmaampi päivä! Jos vaikka huomenna olisi hiukan valoisampaa :)

      Poista
  9. Oikein paljon jaksamisia <3 Ja nuo kuvat... niissä silmä lepää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika <3 Kyllä tämä tästä taas tasoittuu :)

      Poista
  10. Voi kurja kuulla, ettei id:n laajentaminen onnistunut :( Jaksamisia ja parempia yönia koko perheelle! <3

    Nää kuvat on tosi kauniita! Sulle vastailinkin tonne omaan blogiin objektiivi-asiaan (toivottavasti huomaat myös mun lisäkommentin, kun alkuperäisestä viestistä oli jäänyt oleellinen osanen puutumaan...). Mielenkiinnosta kyselen, että millä linsseilä sä kuvaat? Esim nämä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Veera <3

      Kiitos vastauksesta, täytyy ottaa kyseinen linssi harkintaan :) Mulla on vain yksi linssi käytössä, Canonin 50mm f1.4. Hankin sen reilu vuosi sitten marraskuussa, enkä ole muulla kuvannutkaan enää! Toimii mulla hyvin ns. yleislinssinä vaikka onkin hiukan "ahdas". Mutta siis kaikkien kuvien takana tuo ama linssi :)

      Poista
  11. Uusi lukija ahmi useita postauksia kerralla ja ajattelin jatkaa ihanien kuvien ja tekstien syövereissä synnärillä, mikäli sinne joudutaan taas jäämään useammaksi päiväksi. Meilläkin oli ensimmäisellä refluksitautia, tosin ei varmastikaan noin pahana kuin teillä. Lehmänmaidon karsiminen ruokavaliosta auttoi - ihanaa että teilläkin on ilmeisesti valoa tunnelin päähän löytynyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katri, tervetuloa omenatarhaan :) Refluksitunnelin päässä on valoa onneksi, mutta aina välillä mennään takapakkia ihan urakalla. Askel kerrallaan, ei muu auta,

      Tsemiä sinulle tulevaan koitokseen!

      Poista
  12. Ja jälleen kuvasi kertovat enemmän kuin tuhat sanaa !!!! En löydä sanoja kertoa miten vaikuttavia kuvia saatat meidän lukijoiden ihailtavaksi <3 Kiitos Anna ja pidäthän itsestäsi huolta ja pienistä ihmeistäsi <3

    Kirsi, Naantalista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Kirsi, olet niin ihana <3 Hurjan mukava kuulla, että kuvat puhuttelevat!

      Lupaan pitää itsestäni ja muruistani huolta...pienempi muru juuri nukkuukin sylissä ja tankkaa läheisyyttä, jotta yöllä sitten jaksaa paremmin isin kanssa <3

      Poista
  13. sinäkin olet ihana, sitten kun jaksat ja olet nukkunut niin voisitko kertoa millaista kameraa käytät? onko se vanha? ja mitä siitä tykkäät? yritän selvittää toimivaa, jokseenkin helppokäyttöistä kameraa seuraajaksi vanhalle epäjärjestelmälliselle viritykselleni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Olen juuri lokakuussa vaihtanut kameraa. Eli uusi kamera on Canonin 6D ja ennen sitä kuvasin Canonin 550D:llä. Sitten mulla on Canonin 50mm objektiivi käytössä, se on ollut reilun vuoden käytössä. Ennen sitä kuvasin Canonin 18-55mm zoomiobjektiivilla. Tuosta 6D:stä tykkään tosi kovin mutta ennen sitä myös tuo 550D toimi täysin moitteettomasti ja se on myös aika paljon simppelimpi kuin nykyinen 6D. Minkälainen sun vanha viritys mahtaa olla? Laitoin muuten juuri tuon 550D ja 18-55mm zoomin huuto.nettiin. Käyhän sieltä katsomassa, jos kiinnostaa :)

      Poista
  14. Oi, kuinka kauniita kuvia! Ihanan rauhallinen tunnelma niissä.

    Toivottavasti olet saanut nukuttua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laara! On uniasia onneksi jo hiukan paremmalla tolalla :)

      Poista
  15. Ihastuttavia kuvia ja tunnelmaa, kuten blogisi nimikin :) Hyvän uuden vuoden toivotus!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Tuia! Hyvää uutta vuotta sinullekin :)

      Poista
  16. Unettomuus on itseäni vaivannut enemmän tai vähemmän vaikeana oikeastaan lapsuudesta asti, joten uskon tietäväni, miltä sinusta tuntuu: Onneksi se sinulla taitaa johtua lapsista, joten aikanaan saat toivottavasti nukkua taas kunnon yöunet -- ehkä tämäkin ajatus auttaa osaltaan jaksamaan.
    Kiitos taas kerran käsittämättömän ihanista kuvista!
    Hyvää, onnellista, valoisaa Uutta Vuotta koko perheelle!
    toivottaa SoileSatu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SoileSatu! Onneksi tilanne on jo tosi paljon parempi. Olen aina ollut hyvä nukkumaan, perheen keskimmäisenä lapsena sitä on tottunut tietynlaiseen joustavuuteen nukkumisen suhteen. Nyt vasta omien lasten kohdalla on tullut vastaan tilanne, etten ole saanut itseni takia nukuttua vaikka vauva olisikin nukkunut. Tunne on aika hirveä! Voin vain kuvitella miltä sellainen "oikea" unettomuus tuntuu. Nyt tilanne onneksi purkautui sillä, että kävin muutamana iltana sohvalle nukkumaan vain tajutakseni, etten pysty nukkumaan yksin :) Ja nyt taas uni maistuu, vaikka vauva vielä yöllä syökin :)

      Hyvää uutta vuotta myös sinulle SoileSatu!

      Poista