30. joulukuuta 2013

Vuosi 2013 osa 3/3

Syyskuussa syötiin omenasorbettia ja nautittiin keittiön aamuauringosta. Kirjoitin hulluksi tulemisesta ;) ja pikkusiskon tutkivasta luonteesta. Ja olihan meillä hirveän hiljaistakin.  

Lokakuussa Yuri Gagarin tuli meidän olohuoneen seinälle ja on täällä muuten edelleen. Vietettiin laatuaikaa kahden ja pohdittiin bloggaamista. Käytiin läpi parit haasteet ja ihasteltiin kuvia meidän kodista Kaikkien aikojen Joulu-lehdessä

Marraskuussa jaettiin vähän arkirealismia ja nähtiin valoa tunnelin päässä. Liityttiin Lumoavaan jengiin ja otettiin joulukorttikuvia

Joulukuussa leivottiin pipareita ja taiteltiin paperitähtiä. Haettiin kuusi ja tehtiin kotitekoisia konvehteja. Ja tunnelmoitiin keittiössä.

Aikamoinen vuosi tämä 2013! Kesä meni tässä postaussarjassa ihan liian nopeasti, olisinpa ollut viisaampi ja tehnyt jokaisesta kesäkuukaudesta oman postauksen :D

Seuraavaksi nähdäänkin varmaan ensi vuoden puolella, lupausten kera. Hyvää uutta vuotta jokaiselle <3

10 kommenttia:

 1. Luin kaikki kolme osaa. Ihania muistoja ja kauniita kuvia. Omassanikin muistelossa toukokuu sai osakseen paljon kuvia. Se onkin ehkä mielestäni se paras kuu. Kelit lämpenee, luonto herää ja ilmassa on kesän odotusta. Pian se on taas täällä. Oikein hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta myös sinulle Marjaana! :) Toukokuu on yhtä taikaa koko kuukausi <3 Koko ajan ollaan lähempänä ja lähempänä, ihanaa.

   Poista
 2. Kiitos, että olet jakanut teidän elämäänne taas yhden vuoden verran. On ollut ilo seurata mukava ja katsoa, miten valokuvasi kehittyvät koko ajan tunnelmallisemmiksi :) Oikein paljon menestystä ensi vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! Itsekin huomaan kehityksen mutta ihana kuulla se myös sinun sanomana <3 Hyvää kuluvaa vuotta myös sinulle :)

   Poista
 3. Kauniita kollaseja vuoden varrelta!
  Oikein hyvää uutta vuotta 2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pioni, oikein hyvää uutta vuotta 2014 myös sinulle!

   Poista
 4. Tätä blogia on niin kiva käydä lukemassa, ihania kollaaseja kuluneesta vuodesta. ☆ Hyvää Uutta Vuotta Sinulle ☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! Tätä blogia on kiva kirjoittaa, kun on niin ihanat lukijat <3 Hyvää uutta vuotta sinulle myös!

   Poista